• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Fiets schoenen

3 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

3 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Nieuwe fietsschoenen nodig?

Het is heerlijk om tijdens de lente een tochtje te fietsen. Als fanatiek fietser is het belangrijk dat de fietsschoenen goed zitten. Van slecht zittende schoenen kan je blaren, schuurplekken en irritaties aan je voeten krijgen. Hierdoor gaat het comfort van het fietsen weg. Tevens kan er ook minder kracht overgezet worden op de pedalen wanneer fietsschoenen niet lekker zitten.

Verschilende soorten fietsschoenen

Naast fietsschoenen zijn er nog wielrenschoenen en racefietsschoenen. Wielrenschoenen worden gekenmerkt door de stevige en harde zool waardoor er meer gewicht gegeven kan worden op de trappers, hierdoor gaat er minder energie verloren. Sommige racefietsschoenen kunnen net als de wielrenschoenen ingezet worden tijdens het bergfietsen. Er zit een kliksysteem op de fietschoen waardoor u de schoenen ook op andere racefietsen kan gebruiken. Tevens kunnen de racefietsschoenen ingezet worden tijdens het fitnessen van een triatlon. De schoenen zijn in verschillende situaties inzetbaar.

Online fietsschoenen bestellen?

Bij ons kunt u heel gemakkelijk online uw fietsschoenen, racefiets schoenen, wielrenschoenen en spd schoenen bestellen op onze website. Door onze snelle levering heb je de verschillende fietsschoenen al binnen een paar dagen in huis! Wij bezorgen namelijk 6 dagen per week gewoon bij u thuis.

Andere producten

Naast de racefiets schoenen, fietsschoenen, wielrenschoenen en spd schoenen hebben wij nog andere producten in ons assortiment. Zo kunt u bij ons ook fietsen, elektrische fietsen en accessoires bestellen. Wij bieden allerlei verschillende fietsen van herenfietsen tot omafietsen, door het brede assortiment is er voor iedereen wel een fiets te vinden. De bekende merken die wij onder andere verkopen zijn: Batavus, Gazelle en Sensa. Natuurlijk hebben wij ook een grote collectie van race en moutainbike fietsen.

Naast fietsen bieden wij ook nog accessoires die het fietsen gemakkelijker en leuker maken. Zo zijn er functionele accessoires zoals fietssloten, insteeksloten en kettingsloten. Tevens bieden wij ook kinderzitjes voor achter- en voorop. Om het fietsen gemakkelijker te makken hebben wij fietsmanden, tassen, kratten en computers in ons assortiment. Hiermee moet het vervoeren van boodschappen of andere spullen gemakkelijker worden.

10 1 8,8 1395
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x