Fietspomp

3 producten

12 24 36
 1. Fietspomp SKS Airworx Plus 10.0
  Fietspomp SKS Airworx Plus 10.0
   € 54,99 € 49,95
 2. Sks Rennkompressor
  Sks Rennkompressor
   € 59,95 € 54,95
 3. Fietspomp Jumbo
  Fietspomp Jumbo
   € 21,95

3 producten

12 24 36

Een fietspomp kopen

Een fietspomp is een van de belangrijkste dingen die je kunt kopen als fietsbezitter. Een fietspomp is essentieel in het goed onderhouden van je fiets. Maar het is ook gewoon fijn om een goede fietspomp te hebben waarmee je je banden goed op kunt pompen. Zo fiets je een heel stuk lichter en verhoogt een harde band zo je fietsplezier. Zeker bij een elektrische fiets zijn harde banden belangrijk. Omdat een elektrische fiets zwaarder is ten opzichte van een traditionele fiets door de motor en de accu is het belangrijk om de banden goed hard te houden. Zo merk je bijna niets van het extra gewicht. Nog een categorie waar goed opgepomte banden belangrijk zijn is de serie transportfietsen van Gazelle en Batavus. Een transportfiets heeft een hele brede balonband. Zolang deze band goed hard is opgepompt is het loopvlak heel klein en fiets je soepeltjes door de straten heen!

Een pomp voor racefietsfanaten!

Niet alleen stadsfietsen en elektrische fietsen hebben behoefte aan een degelijke manier om hun fietsband op te pompen - ook aan de sportieve fietsers hebben wij gedacht! Voor elke racefietser en mountainbiker is het belangrijk om de banden goed op pijl te houden en te weten hoeveel bar er in je band aanwezig is. De SKS Airworx plus 10.0 en de SKS rennkompressor hebben alles wat je nodig kunt hebben om precies dat te doen. En ben je op een uitdagende vakantie met de fiets? Geen zorgen! Ook je luchtbed of zwembad kun je opblazen met deze stoere jongens.

Voor een bijpassende fiets bij je fietspomp..

fietspomp
fietspomp

kun je natuurlijk ook bij ons terecht! In onze grote collectie fietsen zit altijd een fiets die bij jou past! En heb je hulp nodig bij het maken van je keuze? Geen zorgen! Wij staan je graag telefonisch, via de chat of via de mail te woord. Zo weet je zeker dat je met al je vragen terecht kunt. Ook kun je terecht in onze winkel in Leiden waar je een ruime selectie van ons assortiment kunt bekijken.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.