Fietshelm Speed Pedelec

1 product

12 24 36
  1. Abus Pedelec+ helm
    Abus Pedelec+ helm
    € 139,95 € 119,95

1 product

12 24 36

Speed pedelec helm

Wilt u een fietshelm voor uw speed pedelec kopen? Dat is een verplichting bij het aanschaffen van een high-speed e-bike. Een Speed Pedelec kan snelheden bereiken van 45 kilometer per uur en daarom is het erg belangrijk om je hoofd goed te beschermen. Zo weet je zeker dat je veilig onderweg bent en heelhuids thuis kunt komen. Een fietshelm voor de speed pedelec is dan ook geen overbodige luxe. De regelgeving betreffende speed pedelecs kun je hier vinden.

Een fietshelm voor de speed pedelec

We bieden een speciale fietshelm aan die ontworpen en gecertificeerd is voor de speed pedelec. Met een speciale valhelm weet je zeker dat het ontwerp dusdanig gemaakt en gecontroleerd is dat je veilig op pad kunt. De fietshelm die wij aanbieden heeft speciale handigheidjes voor fietsers. Zo is de helm voorzien van LED verlichting, heeft hij een geintegreerde regenhoes en een handige magneetsluiting.
Ook is de fietshelm voorzien van voldoende ventilatiegaten om uw hoofd goed koel te houden. Het is natuurlijk wel zo fijn als je na je inspanning netjes op kantoor kunt verschijnen.

fietshelm Speed Pedelec
helm speed pedelec

Kundige klantenservice

heb je hulp nodig bij het kopen van je fietshelm voor je speed pedelec of wil je een helm aan je order toevoegen? Onze vakkundige klantenservice helpt je met het beantwoorden van al je vragen!

 

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.