Urban Iki

4 producten

12 24 36

4 producten

12 24 36

Urban Iki Fietsstoeltjes, Hip en veilig

De fietsstoeltjes van het Japanse merk Urban Iki zijn helemaal hip en trendy. En dat is natuurlijk niet voor niks. De fraaie minimalistische vormgeving, samen met kwaliteit en veiligheidsnormen, maken dit betaalbare kinderzitje een echte topper onder de kinderstoeltjes. Combineer daarmee het feilloos stijlvolle Japanse design en je weet dat je een succesverhaal hebt met het Urban Iki fietsstoeltje voor de Nederlandse fietsliefhebbers.

Het zitje is zo ontworpen dat het er niet alleen leuk uitziet, maar ook voldoet aan alle Europese veiligheidsnormen. Zowel het Urban Iki Voorzitje, als Urban Iki Achterzitje zijn goedgekeurd volgens de Europese EN14344-norm. Daarnaast heeft het onafhankelijke TUV ook zijn goedkeuring aan deze zitjes gegeven. Zo weet u zeker dat uw kind in een veilig Urban Iki fietsstoeltje zit.

Japans familiebedrijf klaar voor Nederland!

de familie Kimura heeft met het bedrijf OGK al jarenlang een goede marktpositie in Japan. Met meer dan 80 jaar ervaring in het maken en verkopen van fietsproducten en kinderfietszitjes werd het tijd om de eerste stappen buiten Japan te zetten. En met succes. Al snel werden deze populaire zitjes populair in fietslanden zoals Nederland. Deze fijne Urban Iki zitjes zijn TÜV goedgekeurd en voldoen aan alle normen en dat is natuurlijk cruciaal als je veilig op pad wilt samen met je kleine meid of jongen. Ben je op zoek naar een Urban Iki voorzitje of een Urban iki achterzitje of de bijpassende accessoires? Aanbiedingsfiets heeft het allemaal op voorraad!

 

Urban Iki fietsstoeltje
Urban Iki achterzitje

Click en Go, eenvoudig te monteren

Dankzij het vernieuwde Click en Go systeem plaats je je Urban Iki fietsstoeltje eenvoudig op het stuur of op de bagagedrager. Het montageblok voor op het stuur past op elk type stuurpen met een diameter van 20mm tot 28mm. 
Het achterzitje plaats je eenvoudig op de meegeleverde bevestigingsplaat. Deze plaat past op elk type fiets, zelfs op e-bikes. En wil je het zitje ook op een andere fiets gebruiken, dan hoef je alleen een extra montageplaat aan te schaffen.

Urban Iki voorzitje
Urban Iki kinderzitje
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.