Yepp

8 producten

12 24 36
 1. Yepp Easyfit kinderzitje
  Yepp Easyfit kinderzitje
  € 129,95 € 99,00
 2. Yepp Mini kinderzitje
  Yepp Mini kinderzitje
  € 99,95 € 79,95
 3. Yepp Slaaprol Yeppie
  Yepp Slaaprol Yeppie
   € 26,95 € 22,95
 4. Yepp Slaaprol Nijntje
  Yepp Slaaprol Nijntje
   € 29,95 € 24,95
 5. Yepp Mini Windscherm
  Yepp Mini Windscherm
   € 38,95 € 34,95
 6. Yepp Junior kinderzitje
  Yepp Junior kinderzitje
   € 87,95 € 74,95
 7. Yepp Slaaprol Basic
  Yepp Slaaprol Basic
   € 22,95 € 18,95
 8. Yepp Bagagedrager Adapter
  Yepp Bagagedrager Adapter
   € 29,50 € 24,95

8 producten

12 24 36

Yepp kinderzitjes

Sinds 1934 is het merk Yepp te vinden op de Nederlandse fietsmarkt met allerlei kinderzitje som uw kind(eren) veilig mee te nemen op de fiets. Waar we vroger zaten te klungelen om de beentjes door het stalen frame te krijgen zijn de Yepp kinderzitjes van tegenwoordig comfortabel, eenvoudig te monteren en natuurlijk hartstikke veilig.
De kinderzitjes van Yepp zijn allemaal goedgekeurd en voorzien van een keurmerk zodat u uw kind veilig mee kunt nemen.

Yepp voorzitje of Yepp Mini

Het Yepp voorzitje, Yepp Mini genaamd, is het eerste fietsstoeltje waarin uw kind/baby voor het eerst mee kan op de fiets. Zodra uw kind zelfstandig rechtop kan zitten kunt u een voorzitje van Yepp op uw fiets monteren. U zult merken hoe leuk uw kind het vindt om mee te gaan en de wijde wereld te verkennen.
Dankzij het zachte comfortable materiaal en de fijne houding zit uw kind een klein beetje achteruit op zacht materiaal. Let er wel op dat uw kind voorop de fiets altijd in de wind zit. Een bijpassend Yepp windscherm is daarom onmisnbaar. Dankzij de beugel die bij het zitje hoort kan uw kind zich goed vasthouden tijdens het fietsen. 
Op deze beugel kan een bijpassende Yepp slaaprol geplaatst worden zodat uw kind veilig en comfortabel zijn/haar hoofd kan laten rusten.

Gebruik Yepp voorzitje

Met een veilige riemsluiting en comfortabele schouderband zit uw kind veilig en stabiel in het Yepp voorzitje. In de voetenbakjes met riempjes zitten de voetjes veilig vast en komen ze nergens tussen.
Het waterdoorlatende ontwerp zorgt ervoor dat er geen plas water in het fietsstoeltje blijft staan na een regenbui. Daarnaast veeg je het materiaal met een vochtige doek eenvoudig weer schoon. Het Yepp voorzitje is geschikt vanaf het moment dat uw kind zelfstandig kan zitten tot een maximaal gewicht van 15 KG. Normaliter is dit vanaf circa 9 maanden tot 3 jaar.

Yepp achterzitje of Yepp Maxi

Het Yepp achterzitje, Yepp Maxi genaamd, is de opvolger voor wanneer uw kind te groot is geworden om nog in het voorstoeltje te passen. Zodra uw kind groot genoeg is om in het achterstoeltje te passen kan uw kind zelfstandig rechtop zitten. Het Yepp fietsstoeltje voor achterop is geschikt vanaf 9 maanden tot maximaal 22 KG. Ook het achterzitje is gemaakt van zacht comfortabel materiaal zodat uw kind lekker en veilig zit. Dankzij de 5-puntsgordel met zachte schouderbanden zit uw kind veilig en stevig vast in het Yepp achterzitje. De voetenbakjes zijn instelbaar zodat wanneer uw kind groiet deze eenvoudig mee te verstellen zijn.

Yepp Maxi Easyfit

De Yepp Maxi met Easyfit aansluiting is eenvoudig in gebruik. Hiervoor heeft uw fiets we een bagagedrager nodig die tenminste 25 KG kan dragen. Is de bagagedrager voorzien van een Easfit opening? Dan kan het Yepp achteriztje direct op de bagagedrager geplaatst worden. Indien de bagagedrager deze speciale uitsparing niet heeft, kan er een Yepp Easyfit adapter op de bagagedrager gemonteerd worden.

Yepp Easyfit
Yepp Easyfit aansluiting
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.