• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Batavus Fietsen per Serie

Tegenwoordig kennen de fiets fabrikanten verschillende series. Hieronder staan de meest populaire series en fietsen in een duidelijk overzicht.
Op deze manier kunt u snel en eenvoudig de juiste  Batavus fiets vinden.
Toch op zoek naar een Gazelle fiets? Populaire series van Gazelle vindt u hier.

Batavus Fietsen

Batavus Mambo

Batavus Mambo

De Batavus Mambo is de alleskunner van Batavus. Deze fiets is perfect geschikt als fiets voor woon-werkverkeer. De Batavus Mambo Deluxe is in deze serie de degelijke moederfiets. Wanneer u op zoek bent naar een sportieve stadsfiets, dan bent u bij de Batavus Mambo aan het juiste adres.

Batavus Diva

Batavus Diva

De Batavus Diva is geinspireerd op de klassieke omafiets. Door de brede banden en prettige houding fietst deze fiets heerlijk licht. Verkrijgbaar in zowel transportfiets, met en zonder voorrek of als de elektrische Batavus Diva E-go. De Batavus Diva is leverbaar in vele leuke kleuren en uitvoeringen. De Batavus Diva is de perfecte schoolfiets of fiets voor dagelijks gebruik!

Batavus Old Dutch

Batavus Old Dutch

De klassieke omafiets, Batavus Old Dutch, is leverbaar in diverse uitvoeringen en leuke kleuren. De omafiets met voorrekje heet bij Batavus de Old Dutch Plus en is voorzien van eenhandige stuurblokkering. Wanneer u op zoek bent naar een kwalitatieve omafiets bent u bij de Batavus Old Dutch zeker aan het juiste adres.

Batavus CNCTD

Batavus CNCTD

De Batavus CNCTD is een echte transportfiets. Voorzien van een stevige voordrager, handige stuurblokkering en stevige materialen is er bijna niets wat de Batavus CNCTD niet kan vervoeren. Deze fiets is verkrijgbaar in diverse leuke kleuren. Uitgeroepen tot winnaar in de 'Schoolfietsen test' van de ANWB.

Batavus Wayz

Batavus Wayz

De Batavus Wayz is een sportieve stadsfiets. Voorzien van een naafversnelling en fraaie afwerking. Leverbaar in diverse varianten. Bijzonder geschikt voor dagelijks gebruik en woon-werkverkeer. Bekiojk alle Wayz fietsen in dit handige overzicht.

Batavus Quip

Batavus Quip

De sportieve Batavus Tourmalet is hybride fiets in hart en nieren. De sportieve framebouw zorgt samen met het lichtgewicht versnellingssysteem dat deze fiets heerlijk licht rijdt.

Batavus Zonar

Batavus Zonar

De Batavus Zonar is een nieuwe naam in fietsenland, maar nu al beloond met diverse onderscheidingen. Zo is de Batavus Zonar bekreeond met de 'Goed Industrieel Design' award. De Batavus Zonar is een sportieve fiets leverbaar in diverse modellen. Van de lichtgeweicht Batavus Zonar X-Light, tot de Batavus Zonar Comfort.

Batavus Bub

Batavus Bub

De Batavus Bub is een stevige stadsfiets gebasseerd op de omafiets. De brede banden zorgen voor een goede wegligging. De Batavus Bub is voor zowel dames als heren leverbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. De Batavus Bub is ook vekrijgbaar met een voorrekje en kan hierdoor goed gebruikt worden als transportfiets.

 
Batavus Hommage

Batavus Hommage

De Batavus Hommage is een echte klassieke stadsfiets. Kenmerkend voor dit model is het stevige stalen frame, de roestvrijstalen velgen en spatborden van staal. Deze degelijke stadsfiets is bijna niet kapot te krijgen. Leverbaar in diverse kleuren en uitvoeringen. Het basis model is leverbaar met terugtraprem, de meer luxe Batavus Hommage is voorzien van 7 versnellingen en rollerbrake remmen.

10 1 8,9 1427
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x