Fiets-Exclusief Blog

  1. Beste e-Bikes van 2024

    De Beste Elektrische Fietsen van 2024: Jouw Gids voor de Perfecte Rit

    Dus je hebt gehoord over elektrische fietsen, ook wel e-bikes genoemd, en je bent nieuwsgierig geworden. Dat is begrijpelijk! Elektrische fietsen hebben de manier waarop mensen zich voortbewegen getransformeerd en bieden een geweldige manier om van A naar B te komen, zonder de gebruikelijke inspanning die bij fietsen hoort. In dit artikel gaan we dieper in op de wereld van elektrische fietsen en nemen we een kijkje bij de beste modellen van 2024. Dus, als je jezelf in de categorie 'elektrische fiets nieuweling' plaatst, ben je op de juiste plek.

    Lees meer »
  2. Fiets van de maand – Gazelle Chamonix C7 HMS

    Fiets van de maand – Gazelle Chamonix C7 HMS

    April doet wat hij wil – en in dit geval is dat Lente Sale! En daar heb ik de fiets van de maand ook op uitgekozen. Hij is prettig geprijsd en heeft een prachtig design. Benieuwd welke fiets ik uitgekozen heb? Lees dan mee!

    Lees meer »
  3. Fiets-Exclusief neemt Aanbiedingsfiets over

    Fiets-Exclusief neemt Aanbiedingsfiets over

    Aanbiedingsfiets wordt Fiets-Exclusief

    Zoals je weet is Aanbiedingsfiets een fietsenwinkel met een unieke service, concept en unieke beleving tussen online en offline fietsen kopen. Steeds meer klanten weten ons te vinden en het klantenbestand is de afgelopen jaren flink gegroeid.
    Om de service naar een nog hoger niveau te tillen en te kunnen blijven voorzien van de bekende persoonlijke benadering is Aanbiedingsfiets per 1 januari 2021 overgenomen door Fiets-Exclusief.

    Lees meer »
  4. Fietsaccu regels

    Fietsaccu regels

    De fietsaccu, kostbaar onderdeel van je elektrische fiets

    Samen met de motor is de fietsaccu het hart van je elektrische fiets. De accu zorgt voor energie richting je motor en wordt bij elke omwenteling aangesproken. Hoe zorg je er dan voor dat je niet alleen het maximale uit je accu haalt, maar ook dat je fietsaccu zo lang mogelijk in topconditie blijft.

    Lees meer »
  5. Fietsen met je e-bike tijdens koude dagen, Tips & Tricks

    Nu de temperaturen weer richting het vriespunt dalen is het verstandig om eens na te gaan hoe je je elektrische fiets zo gunstig mogelijk kunt gebruiken. Wat zijn de zaken waarmee je rekening dient te houden? En wat zijn de gevolgen van de koude temperatuur op het gebruik van mijn e-bike?
    In dit blog leg ik je een aantal tips en tricks voor om je elektrische fiets zo optimaal mogelijk te gebruiken tijdens de koudere dagen.

    Fietsen met koude temperaturen

    Lees meer »
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.