• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
 • Merkfietsen met hoge korting
 • 6 dagen per week bezorgd
 • 100% rijklaar geleverd
Swipe to the left

5 gewoon goede fietsreviews

5 gewoon goede fietsreviews
Door Annemieke van Toor 12 mei 2017 735 keer bekeken Nog geen reacties

Een goede review moet aan een paar eisen voldoen. Het moet al mijn vragen beantwoorden die ik over een fiets heb, er moet een stukje persoonlijkheid van de reviewer doorheen schemeren én hij moet ook gewoon leuk zijn om te lezen. Daarbij wil ik graag dat de review eerlijk is of geschreven is door een expert die weet waar ze het over hebben. Zo, nu jullie weten wat de criteria zijn kunnen we aan de slag. Lees je mee?

  1. De Sensa Emilia

   De Sensa Emilia Lady is een racefiets speciaal gemaakt voor vrouwen. Door de framegeometrie is de afstand van het stuur tot aan het zadel iets anders bij mannen. Vrouwen hebben daardoor minder snel last van hun (onder) rug. Ook andere onderdelen zijn speciaal toegespitst op ons lichaam. Wat dacht je van een speciaal zadel? Het klinkt misschien gek – maar toch is het nodig als je een beetje intensief wilt (race)fietsen.
   Deze review is dan ook goed omdat hij geschreven is in opdracht van Pedala. Een tijdschrijft dat speciaal geschreven is voor- en door vrouwen. Echte experts dus!

   http://www.pedalamagazine.nl/2017/03/21/test-sensa...

  • De Batavus Stream We hebben er natuurlijk al enkele keren over geschreven (lees hier de blog!) maar de Batavus Stream is wederom als beste uit de test gekomen bij de consumentenbond. Dat is natuurlijk uniek omdat dit het derde jaar op een rij is. De consumentenbond heeft een kritisch filmpje gemaakt waar een eerlijk beeld uit komt met niet alleen de pluspunten, maar ook de minder positieve eigenschappen van deze fiets.
   Het filmpje kijkt lekker weg en mis met twee minuten niet te lang.  • De Gazelle Cabby

   Wie kan er beter vertellen over de pluspunten van de Gazelle Cabby bakfiets? Juistem,.. een moeder. Deze veilige bakfiets is zeer wendbaar en prettig in gebruik. En wij weten dat al, maar het is natuurlijk nog fijner als je een eerlijke review krijgt van een blog voor moeders. Anne van Mommytalks demonstreert waarom het een fijne fiets is: 

   http://www.mommytalks.nl/mobiliteit/356-gazelle-ca...  • De Gazelle Cityzen Speed

   Deze supersnelle fiets, de Gazelle Cityzen Speed, is getest door de vrouw van Rutger en dat levert al snel een hilarische conclusie op:
   " Hierdoor is de toon al snel gezet en deze review leest lekker weg. Ook benoemt deze website misschien wel de meest positieve eigenschap van een speed pedelec:
   "
   https://www.bright.nl/eerste-indruk/eerste-indruk-...  • De Gazelle Heavy Duty

   Martina moest een moederfiets maar kon niet vinden wat ze zocht in het huidige assortiment moederfietsen. Daarom is ze op zoek gegaan naar een fiets die haar wel bracht wat ze zocht en dat heeft ze gevonden in de Gazelle Heavy Duty. Deze krachtpatser word duidelijk beschreven en ook waarom ze voor deze fiets is gevallen. Wij bewonderen haar daadkrachtigheid in het maken van keuzes!

  • Wat is jouw favoriete fietsreview of welke fiets zou jij graag beoordeeld en beschreven zien  10 1 8,8 1369
  Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
  x