• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd
Swipe to the left

augustus 2016

De Sensa Emilia Lady racefiets

Door Annemieke van Toor 24 augustus 2016 2118 keer bekeken Nog geen reacties

Ben je op zoek naar verkoeling? Er is niets wat zo lekker verkoelt als een snelle fietstocht. De wind in je haren, de kilometers die je wegfiets en het belonende koude blikje drinken aan het eine.
De Sensa Emilia Lady is, zoals de naam al doet vermoeden, een racefiets speciaal voor dames. Waarom er een speciale racefiets voor vrouwen gemaakt word lees je allemaal in deze blog!

Fiets van de maand augustus - de Gazelle Heavy Duty

Door Annemieke van Toor 15 augustus 2016 1791 keer bekeken Nog geen reacties

De Gazelle Heavy Duty NL is een robuuste transportfiets. Deze krachtpatser is speciaal gemaakt om lekker licht te fietsen maar toch tegen een stootje te kunnen. Lees je mee waarom deze fiets de fiets van de maand is?

De perfecte papafiets

Door Annemieke van Toor 12 augustus 2016 5484 keer bekeken 1 reactie

Een papafiets? Ja! Een papafiets. Anno 2016 zijn vaders even actief als mama’s in de opvoeding, is vaderverlof steeds normaler en is de papafiets helemaal ingeburgerd. Benieuwd welke papafiets het beste bij jou past? Lees dan nu verder!

Het onderhouden van je fiets

Door Annemieke van Toor 5 augustus 2016 2874 keer bekeken Nog geen reacties

Nadat je de beslissing hebt gemaakt om een fiets te kopen is het natuurlijk wel handig om te weten hoe je de fiets moet onderhouden. Met goed onderhoud zorg je ervoor dat je fiets een hogere leeftijd kan bereiken en je minder snel op onvoorziene kosten zult lopen.

De beste schoolfietsen van dit seizoen!

Door Annemieke van Toor 4 augustus 2016 5779 keer bekeken Nog geen reacties

In juni schreven we al over de beste schoolfiets voor jongens en meisjes. We gaan hier nog verder op in en vertellen je graag over de leukste (en voordeligste) schoolfietsen voor aankomend schooljaar! Een schoolgaand kind is al duur genoeg. Daarom probeert aanbiedingsfiets je tegemoet te komen door een lage prijs te bieden gecombineerd met degelijke afmontage. Zo weet je zeker dat je schoolgaande kind jarenlang van zijn fiets kan genieten!

10 1 8,8 1353
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x