• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd
Swipe to the left

september 2016

De drie motortypes

Door Annemieke van Toor 28 september 2016 1612 keer bekeken Nog geen reacties

Bij een elektrische fiets kun je kiezen uit een middenmotor, voorwielmotor of een achterwielmotor. Alledrie de motortypes hebben hun eigen unieke eigenschappen en zijn verkrijgbaar in Batavus en Gazelle fietsen.Lees jij mee welke?

Fiets van de maand september – De nieuwe Gazelle Orange C8

Door Annemieke van Toor 22 september 2016 1749 keer bekeken Nog geen reacties

De Gazelle Orange C8 heeft een update gehad. Een stylistische verandering maar ook een functionele. De framebuis is dikker geworden en daardoor ook steviger. Maar; er zijn meer kenmerken waardoor deze fiets de fiets van de maand is geworden. Lees je mee?

Nieuw seizoen - nieuwe fietsen!

Door Annemieke van Toor 8 september 2016 2022 keer bekeken 1 reactie

We hebben eerder al de sneak preview geschreven voor de fietsen van Gazelle waar we de vernieuwde Gazelle Esprit, De Gazelle Miss Grace LTD., de Gazelle Puur NL LTD., de Gazelle Vento en de Gazelle Chamonix S24 hebben besproken. Nu het nieuwe fietsseizoen zachtjes aan zijn intrede doet worden er ook meer nieuwe modellen bekend van Batavus en Gazelle. We kunnen deze natuurlijk niet aan jullie onthouden! Lezen jullie mee?

Fietsdiefstal – hoe weer je je er tegen?

Door Annemieke van Toor 1 september 2016 1738 keer bekeken 1 reactie

Je hebt een mooie fiets en bent er erg tevreden over. Maar tot je grote schrik blijkt hij opeens verdwenen. Je kijkt nog om je heen of hij toevallig verplaatst is maar moet dan toch concluderen dat het jou is overkomen. Je fiets is gestolen. Hoe voorkom je dat het in de toekomst nog een keer gebeurd?

10 1 8,8 1395
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x