• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd
Swipe to the left

februari 2017

Fiets het voorjaar in! De top 5 lentefietsen

Door Annemieke van Toor 24 februari 2017 1072 keer bekeken Nog geen reacties

De eerste voorjaarsstorm hebben we gister al achter de rug gehad en as we speak (of type) kijk ik naar buiten naar een prachtige blauwe lucht met zon. En terwijl ik in mijn hoofd al plannen maak voor de lente is het ook niet onaardig om over de ideale voorjaarsfiets te dagdromen. Lees je mee met welke fietsen je heerlijk kunt genieten van de lentezon?

Sneak preview - 125 jaar Gazelle!

Door Annemieke van Toor 15 februari 2017 3017 keer bekeken Nog geen reacties

Gazelle zal in 2017 zijn 125 jarig bestaan vieren en dat is natuurlijk een feestelijke gebeurtenis. Maar wat misschien nog wel feestelijker is, is dat het jubileum gepaard gaat met een aantal prachtige uitgaves van populaire fietsen. Benieuwd welke modellen we gaan zien bij het Gazelle 125 jarig jubileum?

De actieradius van je fietsaccu

Door Annemieke van Toor 10 februari 2017 905 keer bekeken Nog geen reacties

De actieradius van je fietsaccu is het aantal kilometers dat je kunt rijden met een volle accu zonder hem tussentijds op te laden. De actieradius van de fietsaccu bepaalt dus hoever jij met ondersteuning kunt fietsen op een fietstocht. Veel fabrikanten geven een uitgebreide accukeuze bij de aanschaf van je fiets. Daarom tackelen we vandaag de volgende vragen: Hoe ver kan ik fietsen met een volle fietsaccu en hoe haal ik het meeste uit mijn elektrische fiets?

Aanbiedingsfiets 2.0

Door Annemieke van Toor 3 februari 2017 1011 keer bekeken Nog geen reacties

Misschien is het jullie niet ontgaan, maar de website van aanbiedingsfiets.nl heeft recent een aantal veranderingen ondergaan. De website is nu nóg sneller, gebruiksvriendelijker én eenvoudiger in gebruik geworden. Ben je nieuwsgierig naar wat er nieuw is? lees dan mee!

10 1 8,8 1395
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x