• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd
Swipe to the left

april 2017

De nieuwste fietsfilmpjes

Door Annemieke van Toor 21 april 2017 705 keer bekeken Nog geen reacties

Even lekker lezen over de nieuwste fietsen is natuurlijk fantastisch. Maar niets illustreert een fiets zo goed als bewegend beeld. Je kunt gelijk goed zien wat de verhoudingen zijn en hoe de fiets er uit ziet. Daarom hebben wij voor jou de leukste fietsfilmpjes geselecteerd. Ze hebben allemaal wel één ding gemeen. Het gaat over fietsen die wij verkopen! Kijk je mee?

Zorgeloos op pad met pasen dankzij fietsoplaadpunten

Door Annemieke van Toor 14 april 2017 753 keer bekeken Nog geen reacties

Je hebt je picknick ingepakt in je fietstas en deze bovenop je regenkleding geplaatst. Daarnaast heb je zorgvuldig je route uitgestippelt en zo kun je tijdens pasen op pad. Fietsen langs de bloembollen, lammetjes kijken of op zoek naar het lentezonnetje. En dan bedenk je je halverwege dat je vergeten bent je fietsaccu op te laden. Wat nu?

Fiets van de maand april – Gazelle Chamonix C7 HMS

Door Annemieke van Toor 7 april 2017 2324 keer bekeken Nog geen reacties

April doet wat hij wil – en in dit geval is dat Lente Sale! En daar heb ik de fiets van de maand ook op uitgekozen. Hij is prettig geprijsd en heeft een prachtig design. Benieuwd welke fiets ik uitgekozen heb? Lees dan mee!

10 1 8,8 1395
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x