• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd
Swipe to the left

mei 2017

5 redenen waarom je moet fietsen naar werk!

Door Annemieke van Toor 26 mei 2017 446 keer bekeken Nog geen reacties

Ben jij ‘sochtends moeilijk te motiveren en zoek je naar redenen om de auto te laten staan en tóch op die fiets te stappen? Wij hebben 5 redenen voor je op een rijtje gezet!

De actieradius van een elektrische fiets

Door Annemieke van Toor 19 mei 2017 709 keer bekeken Nog geen reacties

Misschien wel een van de belangrijkste vragen die je kunt stellen als je een elektrische fiets koopt. Hoe ver kan ik met een volle accu rijden?

5 gewoon goede fietsreviews

Door Annemieke van Toor 12 mei 2017 771 keer bekeken Nog geen reacties

Een goede review moet aan een paar eisen voldoen. Het moet al mijn vragen beantwoorden die ik over een fiets heb, er moet een stukje persoonlijkheid van de reviewer doorheen schemeren én hij moet ook gewoon leuk zijn om te lezen. Daarbij wil ik graag dat de review eerlijk is of geschreven is door een expert die weet waar ze het over hebben. Zo, nu jullie weten wat de criteria zijn kunnen we aan de slag. Lees je mee?

Batavus Stream 2017 - als beste uit de test van de consumentenbond!

Door Annemieke van Toor 5 mei 2017 1185 keer bekeken Nog geen reacties

Voor het derde jaar op een rij is de Batavus Stream als beste uit de test gekomen bij de consumentenbond. Zowel in 2015, 2016 én 2017 komt deze fiets bijzonder goed uit de bus. Benieuwd waarom? Lees onze blog!

Consumentenbond test: waar koop je het voordeligst een fiets?

Door Annemieke van Toor 1 mei 2017 1357 keer bekeken Nog geen reacties

We schreeuwen het nog net niet van de daken, maar het scheelt niet veel. Wij zijn trots. Heel trots. Trots dat we jullie al jarenlang kunnen voorzien van A-merk fietsen voor een zeer scherpe prijs. Wij halen de slingers en ballonnen vandaag uit de kast. Lezen jullie mee waarom?

10 1 8,8 1395
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x