• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd
Swipe to the left

juni 2017

Wat is een ART slot?

Door Annemieke van Toor 30 juni 2017 731 keer bekeken Nog geen reacties

We weten dat ART niet voor kunstzinnig staat. Maar waar staat het dan wel voor? Lees mee en je leert waarom een ART slot een zeer belangrijk onderdeel is van jouw fiets!

Hoe bereken je de framemaat?

Door Annemieke van Toor 23 juni 2017 1038 keer bekeken 1 reactie

In deze blog behandelen we welke framemaat het beste bij jou past en leggen we het verschil uit tussen een framemaat en de wielmaat. Lees je mee?

Welke elektrische fiets past bij jou?

Door Annemieke van Toor 16 juni 2017 1298 keer bekeken Nog geen reacties

We hebben de laatste paar weken al veel geschreven over de onderdelen van elektrische fietsen. Zo kun je gemakkelijk opzoeken welk type motor bij je past, welke accu je moet kiezen of wat de actieradius van een elektrische fiets is. Maar de hamvraag blijft natuurlijk; welke elektrische fiets past bij jou? Laten we dat samen eens onderzoeken in onze blog van vandaag!

De Gazelle Vento – here to stay!

Door Annemieke van Toor 14 juni 2017 3474 keer bekeken Nog geen reacties

De Gazelle Vento kwam vorig jaar nieuw in het assortiment binnen en was vanaf meet af aan een populaire fiets. Dat komt onder andere door zijn sportieve verschijning! En als we iets geleerd hebben is het wel dat sportieve fietsen momenteel erg in trek zijn!
Maar – er is meer in het verschiet. Wat? Dat lees je natuurlijk als eerste bij ons!

Samen op de fiets!

Door Annemieke van Toor 9 juni 2017 829 keer bekeken Nog geen reacties

Ik kan me bijna niets leukers bedenken dan een klein kind wat verrukt om zich heen kijkt naar de wereld en al het spannends dat deze te bieden heeft. Het is bijna niet meer voor te stellen dat je zelf ooit met zo’n open blik de wereld tegemoet ging in het fietsstoeltje en bij mama voorop mocht. De vraag van vandaag is: vanaf welke leeftijd mag een kind in een kinderzitje mee op de fiets?

De fietsaccu

Door Annemieke van Toor 2 juni 2017 612 keer bekeken 2 reacties

Een fietsaccu is een belangrijk onderdeel van een elektrische fiets. De accu zorgt namelijk voor toevoer van energie waardoor de motor zijn werk kan doen. Ook geeft hij bij veel type fietsen energie aan de fietsverlichting zodat jij veilig op pad kunt. In deze blog beantwoorden we veelgestelde vragen over dit onderwerp.

10 1 8,8 1369
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x