• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd
Swipe to the left

juli 2017

Urban Iki kinderstoeltjes, hip en veilig!

Door Annemieke van Toor 28 juli 2017 641 keer bekeken Nog geen reacties

Urban Iki kinderstoeltjes, hip en veilig!

Urban Iki is een japans familiebedrijf wat zich sinds kort ook op de Nederlandse fietsenmarkt beweegt. Dat zorgt voor kinderzitjes met prachtige kleurnamen zoals Aotake Mint Blue, Bincho Black en Shinju White. Wat maakt deze kinderzitjes geschikt voor de Nederlandse markt? Lees snel mee!

De transportfiets, maar dan elektrisch!

Door Annemieke van Toor 21 juli 2017 507 keer bekeken Nog geen reacties

De elektrische transportfiets heeft een hip uiterlijk, ziet er stoer uit maar is ook nog eens heel functioneel. Welke elektrische transportfietsen zijn er eigenlijk? Lees nu mee!

Le Tour de France, kies je racefiets!

Door Annemieke van Toor 14 juli 2017 555 keer bekeken Nog geen reacties

Ademloos kijken we elke etappe mee. We turen naar het adembenemend mooie franse landschap, beoordelen de sportieve prestaties van de wielrenners en zijn benieuwd: wie neemt de gele trui over van Fabio Aru? Geinspireerd door de Tour weet je het nu zeker: IK WIL OOK EEN RACEFIETS! De vraag van vandaag - waar begin je?

Sneak Preview Gazelle Seizoen 2018

Door Annemieke van Toor 7 juli 2017 15344 keer bekeken Nog geen reacties

De volgens fluiten, de zon straalt je tegemoet en toch loopt het fietsseizoen 2017 over twee maandjes weer ten einde. Maar wat komt er volgend jaar eigenlijk in de collectie? We hebben al vijf(!) modellen doorgekregen vanuit Gazelle die in het nieuwe seizoen te zien zijn! Lees je mee?

10 1 8,8 1353
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x