Batavus CNCTD E-Go, elektrische transportfiets voor hem en haar

De Batavus CNCTD E-Go transportfiets is sinds 2015 aanwezig in de collectie elektrische Batavus fietsen. Deze degelijke fiets is verkrijgbaar voor zowel dames als heren. De Batavus CNCTD E-Go kenmerkt zich in verschillende opzichten. Het meest belangrijke kenmerk is wel de sterke voor- en achterdrager, in combinatie met een sterke voorwielmotor en handige bediening.

Transportfiets met het voordeel van een E-bike

De Batavus CNCTD E-Go is perfect geschikt voor dagelijks gebruik. De sterke bagagedrager en voordrager zijn geschikt voor alle dagelijkse boodschappen. Op de voordrager kan een leuke rieten mand of stoere krat gemonteerd worden. 
De 3 versnellingen en handremmen zorgen samen met de gesloten kettingkast, voor een onderhoudsarme elektrische fiets. 

Voowielmotor Batavus CNCTD E-Go

De Batavus CNCTD E-Go is voorzien van de bewezen E-Motion technologie. Deze sterke voorwielmotor levert een maximale trekkracht van 29 Nm, meer dan genoeg voor dagelijks gebruik. De vrijloopmotor is lekker stil en makkelijk in gebruik. De voorwielmotor wordt in veel fietsen gemonteerd. Bekijk hier alle elektrische fietsen met voorwielmotor.

Accu en actieradius

De Batavus CNCTD E-Go wordt geleverd met een sterke 300 Watt uitneembare accu. Deze accu geeft een bereik van 22 tot maximaal 108 km. Het bereik van de accu wordt bepaald door veel factoren zoals wind, stand van ondersteuning, wegrijden in lage of hoge versnellingen, bandenspanning, etc.
Naast de 300 Watt accu is tegen meerprijs een 400 Watt accu leverbaar. Hiermee vergroot u niet alleen de actieradius naar maximaal 143km, ook de frequentie van opladen zal hierdoor afnemen. Dit komt de levensduur van de accu weer ten goede.

CNCTD E-Go Accu

De Accu is eenvoudig op te laden met de bijgeleverde acculader. U kunt de accu opladen terwijl deze in de fiets zit of wanneer u de accu uit de fiets heeft gehaald. Ideaal wanneer u de CNCTD E-Go niet in de buurt van een stopcontact kunt parkeren.

De laadtijd van een 300 Watt accu is circa 3 tot 4 uur. De 400 Watt accu is vol in 4 tot 5 uur.

Bediening van de ondersteuning.

Display Batavus CNCTD E-Go

De verschillende ondersteuningstanden, maarliefst 5, zijn bij de Batavus CNCTD eenvoudig te bedienen. Naast het linkerhandvat zit het bedieningspaneel gemonteerd. Hier zet u de ondersteuning aan en kiest u de gewenste stand. Ook is op het display duidelijk zichtbaar hoeveel capaciteit de accu nog over heeft. 

Het display zit vast op het stuur en is niet afneembaar.CNCTD E-Go, Prijswinnaar

De Batavus CNCTD E-Go is door de onafhankelijke website elektrischefietsen.com gekozen tot testwinnaar met een 9.0 score. De fiets werd vooral beoordeeld als lekkere fiets met prettige ondersteuning. 
Bij Aanbiedingsfiets.nl is de Batavus CNCTD E-Go scherp geprijsd en leverbaar uit eigen voorraad. Wilt u weten of deze E-Bike ook iets voor u is? Kom proefrijden en ervaar het gemak van deze stevige elektrische transportfiets.