• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd
Swipe to the left

Batavus Fiets van het jaar

Batavus Fiets van het jaar
Door Annemieke van Toor 7 december 2016 949 keer bekeken Nog geen reacties

De zeer comfortabele Batavus Monaco E-Go is Batavus fiets van het jaar. En dat vieren we met een spectaculaire korting. Lees je mee waarom we zo lyrisch zijn over deze fiets?

Comfortabele allroundfiets

De Batavus Monaco E-Go is een comfortabele allroundfiets. Dankzij de stille D-Light voorwielmotor ervaar je weinig overlast. Eigenlijk komt het er op neer dat deze elektrische stadsfiets ook geschikt is voor lange fietstochten. Door de comfortabele afwerking zoals een verende zadelpen en verende voorvork leg je langere ritten met veel comfort af. Voor langere ritten kan het raadzaam zijn een iets zwaardere accu aan te schaffen (lees ook: Blog Haal alles uit je accu!). Hierdoor kun je nog meer kilometers fietsen en weet je dat je probleemloos op weg kunt.
Het damesmodel heeft ook nog eens een lange instap waardoor deze fiets ideaal is voor jong- en oud, zoals boven te zien.

Ondehoudsarm en veilig

Doordat deze fiets voorzien is van o.a. een gesloten kettingkast is hij heel erg onderhoudsarm. Periodiek onderhoud mag natuurlijk nooit overgeslagen worden, maar je hoeft geen energie te steken in het schoonhouden van de ketting na een lange fietstocht. En dat is natuurlijk erg prettig in draagt bij aan het gebruiksgemak van deze fiets. De goede verlichting krijgt energie uit de accu en ook dit zorgt natuurlijk voor een hoog gebruiksgemak. Goed zichtbaar zijn is tenslotte erg belangrijk als je onderweg bent. Gelukkig is de fiets ook voorzien van rollerbrakes waardoor je altijd tot stilstand kunt komen als het nodig is.

Gemakkelijk in gebruik

Het vaste LED display is erg gemakkelijk te bedienen. Eigenlijk is het gewoon een kwestie van opstappen en gaan. De E-Motion technoligie is ideaal omdat, zonder ingewikkelde softwareprogramma’s, de ondersteuning heel degelijk is. Met de keuze uit vijf ondersteuningsstanden weet je dat je op elk moment van je fietstocht voldoende ondersteuning hebt.

Samenvatting

Kortom; de Batavus Monaco E-Go is zeer comfortabel op zowel korte als lange afstanden. De vijf ondersteuningsstanden geven je meer dan genoeg mogelijkheden om tijdens je fietstocht te schakelen tussen lichte of zwaardere ondersteuning. Veilig, betrouwbaar en zeer vriendelijk geprijsd.

Ben jij net zo enthousiast?

10 1 8,8 1368
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x