• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd
Swipe to the left

Batavus Stream 2017 - als beste uit de test van de consumentenbond!

Batavus Stream 2017 - als  beste uit de test van de consumentenbond!
Door Annemieke van Toor 5 mei 2017 1329 keer bekeken Nog geen reacties

Voor het derde jaar op een rij is de Batavus Stream als beste uit de test gekomen bij de consumentenbond. Zowel in 2015, 2016 én 2017 komt deze fiets bijzonder goed uit de bus. Benieuwd waarom? Lees onze blog!

Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Een van de eerste punten die positief opvallen is dat de Batavus Stream veel fiets is voor het bedrag wat je ervoor betaald. Door de sterke middenmotor, de krachtige remmen en de 500 Wh accu haal je een kwalitatief uitstekende fiets in huis. Dankzij de krachtsensor en de snelheidssensor geeft de krachtige motor altijd voldoende ondersteuning tijdens het fietsen.

Stabiel en veilig


Door de plaatsing van de motor, bij de trapas, heeft de fiets een laag zwaartepunt. En dat is heel stabiel en veilig. De motor zit in het midden en dat geeft, naast een stabiel rijgedrag, ook niet het probleem dat je uit balans kunt raken tijdens het fietsen.Hierdoor is een fiets met een middenmotor uiterst veilig. De krachtige hydraulische remmen zijn zo krachtig dat je snel tot stilstand komt indien het nodig is. Een advies is dan ook om te oefenen op gedoseerd remmen.

Een hoge voldoende

De Stream heeft van de consumentenbond wederom een 8,5 gekregen. Vrij overgenomen van Batavus: “Dit komt doordat de fiets onder alle rijomstandigheden veel ondersteuning geeft gekoppeld aan de grote actieradius – ook bij de hoogste ondersteuningsstand”

Maar ook wij geven deze fiets een hoge voldoende. Vooral vanwege de volgende punten:

  • De stabiele wegligging dankzij de plaatsing van de motor
  • Een kwalitatief uitstekende Yamaha motor
  • Zeer betaalbaar
  • Gemakkelijk in gebruik

Wie van jullie fietst al op een Stream? Zijn jullie het met de consumentenbond eens?

10 1 8,9 1427
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x