​​​De elektrische Batavus fietsen van 2017

In onze vorige blog hebben wij de elektrische collectie elektrische Gazelle fietsen van 2017 behandeld. Nu is het de beurt om de elektrische Batavus fietsen te bekijken!

Something old, something new..

Batavus heeft net zoals Gazelle een succesvolle strategie toegepast door populaire modellen elektrische fietsen door te laten lopen. Hierdoor hebben ze een bekend model 1 op 1 in het nieuwe seizoen door laten gaan of kleine veranderingen gemaakt. Een mooi voorbeeld is de Batavus Razr. Deze fiets is dit jaar verkrijgbaar in een prachtige hemelsblauwe kleur.

Batavus Milano E-Go

Er zijn diverse modellen te vinden in het nieuwe assortiment van Batavus. Het type met de hoogste diversiteit is de Batavus Milano E-go. Met drie aparte modellen is de keuze reuze (sorry!) en zijn de verschillen vooral te vinden in type accu en versnelling.

  • De Batavus Milano E-go 400 wh. Is het instapmodel. Deze fiets is voorzien van een Shimano Nexus 8 versnellingsnaaf en een 400 watt accu.
  • De Batavus Milano E-go 500 wh. Is uitgevoerd met, je weet het vast al, een 500 watt accu waarmee je meer kilometers uit een volle accu haalt.
  • De Batavus Milano E-go NuVinci is uitgevoerd met de zeer luxe Shimano NuVinci manueel naaf waarmee je traploos kunt schakelen.

Batavus Monaco E-Go

Deze stijlvolle elektrische fiets is voorzien van alle gemakken om je onderweg een duwtje in de rug te geven. De Batavus Monaco E-Go heeft 7 versnellingen en is erg comfortabel in gebruik vanwege de vering. Onderhoudsarm, comfortabel en sierlijk om te zien.

De Batavus Diva E-Go

De elektrische variant van de populaire Batavus Diva transportfiets. De Batavus Diva E-Go is voorzien van alle voordelen van deze fiets zoals een tweepootstandaard en een stuurslot én is voorzien van een middenmotor.

Batavus Genova E-Go

Met zijn mat-zwarte uitvoering en bruine details oogt de Batavus Genova E-Go heel luxe. De kenmerken van deze fiets benadrukken deze luxe nog eens met de walk-assist functie, 7 versnellingen en de comfortabele vering.

Batavus Razer

Kikkergroen en hemelsblauw. De Batavus Razer is voor zowel de dames- als herenvariant in twee kleuren te koop. De dames hebben de keuze uit kikkergroen en zwart mat, de heren uit hemelblauw en ook zwart mat. Deze fiets is uitgevoerd met zeer krachtige motor van yamaha, een sterke 400 watt accu, een Shimano Alfine 8 naaf én hydraulische velgremmen.

Batavus CNCTD E-Go

De populaire Batavus CNCTD heeft, net zoals de Batavus Diva, een elektrische variant gekregen - de Batavus CNCTD E-Go. Deze comfortabele transportfiets helpt je met goede ondersteuning. Leuk in gebruik, leuk om te zien!

De Batavus Stream

De Batavus Stream heeft in de afgelopen jaren al vele prijzen gewonnen en blijft maar lof ontvangen. Alles klopt aan deze fiets. De krachtige YAMAHA motor, de hoge gebruiksvriendelijkheid en de sterke hydraulische velgremmen maken deze fiets tot een zeer goede keuze voor iedereen die op zoek is naar een elektrische fiets voor dagelijks gebruik. Korte ritjes of lange tochten – hij kan het allemaal aan en blijft als fiets zeer actueel.

Batavus Mont Blanc Easy 10V

De Batavus Mont Blanc Easy is voorzien van ION techniek, een stevige achterwiel motor en de keuze uit 4(!) accusterktes. Een fijne fiets, vooral in heuvelachtig gebied.

Welke fiets heeft jouw voorkeur?