• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd
Swipe to the left

De ideale schoolfiets voor...

De ideale schoolfiets voor...
Door Annemieke van Toor 23 juni 2016 2033 keer bekeken Nog geen reacties

Wij krijgen vaak de vraag wat nu de ideale schoolfiets voor jongens en meisjes is. Wij gaan op deze vraag in en zullen je uitleggen waarom deze schoolfietsen nu zo praktisch zijn!

De ideale schoolfiets moet in onze optiek aan meerdere eisen voldoen. Hij moet gemakkelijk te gebruiken zijn, licht fietsen en, excusez le mot, tienerproof zijn. Laatstgenoemde omdat we weten hoe het er aan toe gaat in de fietsenstallingen op school of bij de sportzaal. En omdat school- en schooltassen al zwaar genoeg is, kijken we naar fietsen uit die niet alleen mooi zijn om te zien maar je kind vooral helpt bij het naar school gaan.

De Batavus CNCTD N3 2016

Stoer, prettig in gebruik en praktisch. Dit is de ideale schoolfiets voor meisjes!
De Batavus CNCTD is een praktische én plezierige transportfiets in gebruik. Dankzij de stevige dubbelpoot standaard en het stuurslot blijft de fiets zeer stevig staan in het fietsenrek waardoor de kans op omvallen, en dus beschadigingen, gering is. Met een zware fietstas zeulen is ook voorbij dankzij deze ideale schoolfiets. De fietstas is gemakkelijk op de voordrager te plaatsen waardoor je rug ontlast word. Omdat de Batavus CNCTD weinig uitstekende kabels heeft kunnen deze niet snel losgetrokken worden als hij in een stalling gezet word. Deze fiets ziet er dus niet alleen erg leuk uit, maar heeft zeker een meerwaarde voor schoolgaande jeugd. Omdat deze fiets brede banden heeft is het noodzakelijk om ze goed opgepompt te houden. Hierdoor heeft de band een kleiner loopvlak waardoor hij heel licht fietst. En met drie versnellingen weet je zeker dat je kind moeiteloos naar de gym of huis kan fietsen.

Voor de jongens hebben wij de Gazelle Puur NL op het oog.

De Gazelle Puur NL

Deze fiets zien wij als ideale schoolfiets voor jongens!

Deze spliksplinternieuwe fiets van Gazelle heeft alles in huis om uw zoon’s favoriete fiets te worden. Stijlvol, stoer en (niet geheel onbelangrijk!) veilig. Dankzij de handige, stijlvolle fietsendrager past deze fiets gemakkelijk in een fietsenrek. De dubbele pootstandaard en de stuurblokkering zorgen ervoor dat de fiets niet gemakkelijk omvalt en, zoals u al bij de CNCTD heeft kunnen lezen, zo niet snel beschadigd raakt. Ook zijn de kabels net als bij de Batavus CNCTD handig weggewerkt zodat een fietsstuur van een andere fiets deze niet snel los kan trekken of kapot maken.
De Gazelle Puur NL heeft als extra voordeel ten opzichte van een conventionele PuurNL dat hij twee handremmen heeft en zeer goede verlichting. Ook de kettingkast is wat steviger. Kortom; de Gazelle Puur NL voldoet aan al onze eisen om uw kind veilig én comfortabel naar school te vervoeren.

Ben jij het eens met onze keuzes?

10 1 8,8 1369
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x