• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd
Swipe to the left

De ideale schoolfiets voor jou!

De ideale schoolfiets voor jou!
Door Annemieke van Toor 18 augustus 2017 541 keer bekeken Nog geen reacties

De scholen gaan weer beginnen. De eerste regio van Nederland gaat volgende week weer van start. Als je elke dag naar school moet fietsen wil je dat natuurlijk wel met gemak kunnen doen. Voor veel scholieren begint maandag de eerste dag van de middelbare school. Met deze reden is er veel vraag naar schoolfietsen. Maar welke schoolfiets is nu geschikt voor jou(w kind)?

Gazelle Puur NL, de echte schoolfiets

Deze fiets is in meerdere varianten verkrijgbaar zoals de Gazelle Puur NL 3 of de Gazelle Puur NL 7. In de versie van 2018 is het voorrek iets langer geworden waardoor een schooltas nu nog makkelijker meegenomen kan worden. Ondertussen is er geen concessie gedaan op de kwaliteit. De Gazelle Puur NL is een leuke fiets in gebruik en past gemakkelijk in de meeste fietsenrekken.

Dat laatste is natuurlijk ook niet onbelangrijk. Vaak zijn fietsenrekken op school overvol en zo voorkom je zoektochten die minutenlang in beslag nemen en waardoor je het risico neemt om te laat bij je les te zijn. Praktisch uitgevoerd, leuk om te zien en prima hanteerbaar!

Batavus CNCTD

Net zoals de Gazelle Puur is de Batavus CNCTD een echte transportfiets waarbij gelet is op het gebruik. Want laten we wel wezen – als je een fiets maakt die zich op scholieren en studenten richt moeten ze hem wel kunnen gebruiken!

De Batavus CNCTD ziet er niet alleen stoer uit, maar rijdt ook lekker en is degelijk gemaakt. De stuurvergrendeling en tweepootstandaard zijn ook nog eens handig en zorgen ervoor dat de fiets niet snel omvalt als hij eenmaal geparkeerd is! Ook deze fiets is verkrijgbaar in meerdere varianten waaronder een elektrische.

Gazelle Orange C7 Exclusive

Deze fiets, de Gazelle Orange C7 Exclusive, is ideaal voor de scholier die een langere afstand moet rijden. Helaas woont niet iedereen heel dicht bij zijn of haar middelbare school. Hij ziet er stoer uit door de zwarte details zoals de zwarte achterdrager en velgen en is prettig in gebruik.

Comfortabel geveerd en makkelijk in gebruik. Dat zijn de belangrijkste kenmerken van deze schoolfiets!

Nog zo'n typische schoolfiets: de Gazelle Esprit

De Gazelle Esprit fiets is heel recht toe recht aan. Eigenlijk bijna tienerproof te noemen. Door zijn degelijke bouw, sterke frame en onderhoudsarme karakter is dit een fiets die een hele schoolcarriere mee kan gaan. En bovendien ziet de fiets er ook gewoon stoer uit. Verkrijgbaar in stemmig zwart of mat blauw.

Batavus Winner

Net zoals zijn voorganger is dit een hele stevige fiets. Simpel in gebruik, leuk om te zien en heel erg recht door zee. Wat je ziet krijg je ook en dat is fantastisch. De Batavus Winner gaat al jarenlang onveranderd mee in de collectie van Batavus. En dat zegt wellicht gewoon genoeg. Never change a winning team!

Ben jij op zoek naar een schoolfiets? Dan hebben we na het weekend nog een mooie verrassing voor jou in petto!

10 1 8,8 1369
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x