• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd
Swipe to the left

De nieuwste fietsfilmpjes

De nieuwste fietsfilmpjes
Door Annemieke van Toor 21 april 2017 693 keer bekeken Nog geen reacties

Even lekker lezen over de nieuwste fietsen is natuurlijk fantastisch. Maar niets illustreert een fiets zo goed als bewegend beeld. Je kunt gelijk goed zien wat de verhoudingen zijn en hoe de fiets er uit ziet. Daarom hebben wij voor jou de leukste fietsfilmpjes geselecteerd. Ze hebben allemaal wel één ding gemeen. Het gaat over fietsen die wij verkopen! Kijk je mee?

De Gazelle Orange

Hier is iets bijzonders aan de hand. De Gazelle Orange elektrische fiets is het afgelopen jaar opnieuw uitgevonden. En dat is natuurlijk flink wennen als je gewend bent aan het huidige model.
Dit filmpje geeft een leuk inzicht in de beslissing om een nieuw model te maken maar ook een grappige blik in de fabriek.

De Batavus fabriek

Nu we een inzicht hebben gekregen in de fabriek van Gazelle is het natuurlijk ook leuk om hetzelfde te doen bij Batavus. Had jij verwacht dat fietsen zo gemaakt zouden worden?


Gazelle 125 jaar

Gazelle bestaat dit jaar 125 jaar. En dat vieren ze goed! Bekijk alle Gazelle 125 jaar fietsen hier.

De Batavus Stream

Het volgende filmpje komt niet van Batavus of Gazelle maar van de consumentenbond. Hij gaat over één van de populairste e-bikes van dit moment - de Batavus Stream


Heb jij nog een filmpje wat we hier aan toe kunnen voegen?

10 1 8,8 1369
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x