• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd
Swipe to the left

De transportfiets, maar dan elektrisch!

De transportfiets, maar dan elektrisch!
Door Annemieke van Toor 21 juli 2017 576 keer bekeken Nog geen reacties

De elektrische transportfiets heeft een hip uiterlijk, ziet er stoer uit maar is ook nog eens heel functioneel. Welke elektrische transportfietsen zijn er eigenlijk? Lees nu mee!

De populaire elektrische transporfiets van Batavus: CNCTD E-GO

De Batavus CNCTD (Spreek uit: Connected) is al enige tijd zeer populair als elekttransportfiets. Dit model is een grappige mix tussen een omafiets en een transportfiets. Zowel te koop in dames- en herenvariant. Ondanks zijn klassieke indeling is deze fiets toch echt heel modern. Door het stevige frame heb je met deze fiets een veilige en comfortabele transportfiets met voorwielmotor. Het mooie aan de Batavus CNCTD E-Go is (behalve het extra duwtje in de rug tijdens het fietsen) dat hij heel intuïtief is in gebruik. Opstappen en gaan!

De Batavus CNCTD E-Go is heel populair bij scholieren en dat snappen we wel. Zeker als je lange afstanden moet fietsen is dit een fijne fiets waar je gemakkelijk je zware schoolboeken voorop kunt plaatsen en je op comfortabele wijze de afstand kunt overbruggen.

Top elektrische transportfietsen van Gazelle: Miss Grace C7 HMB en de Gazelle Heavy Duty C7 HMB


De Gazelle Miss Grace is de damesvariant en de Gazelle Heavy Duty de herenvariant van deze zeer stoere en praktische elektrische transportfiets. Door het oversized frame heb je een hele stevige elektrische fiets. Gelukkig is deze transportfiets ook voorzien van ballonbanden waardoor je licht kunt fietsen door het kleine roloppervlak. Het stuur is voorzien van een stuurslot. Mocht je dus een krat voorop hebben of boodschappen dan kun je het slot als je parkeert dichtdraaien waardoor je stuur niet omslaat.
Ook is deze fiets voorzien van een tweepootstandaard. Daardoor staat je fiets zeer stevig en hoef je je geen zorgen te maken dat hij omvalt. Ook in aankomend seizoen zal de Miss Grace weer in het assortiment aanwezig zijn. Je kunt hem vinden onder de naam Gazelle Miss Grace C7 HMB 2018.

Omdat deze fietsen heel populair zijn, zijn ze gemaakt in twee varianten. Met middenmoter en met voorwielmotor. Hierdoor kun je zelf het beste kijken wat bij jou past.

Een klassieke transportfiets, maar dan als e-bike: De Batavus Diva E-Go

De Batavus Diva E-Go is bijna een begrip te noemen. Zoals wij het liefkozend zeggen: Deze diva werkt wél hard!
Net zoals de Batavus CNCTD E-Go is de Batavus Diva voorzien van een voorwielmotor. Het stuurslot en tweepootstandaard zorgen ervoor dat ze stevig op haar wielen blijft staan als ze geparkeerd is. Deze transportfiets meets e-bike is verkrijgbaar in drie kleuren - zwart, wit en blauw.
De populariteit van deze fiets is met name te danken aan het praktische karakter van een transportfiets en het comfort van een elektrische fiets. Want soms wil je gewoon net even een steuntje in de rug. Je neemt je werktas zo mee, kunt op de terugweg nog boodschappen doen én je komt uitgerust thuis.

Er kleven dus vele voordelen aan een elektrische transportfiets. Dit type e-bike is minder geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een fiets om urenlang mee te toeren. Maar deze fiets is wel ideaal voor vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een fiets die nét dat beetje meer mee kan sjouwen onderweg en eigenlijk gewoon op zoek zijn naar een allround elektrische stadsfiets!

10 1 8,9 1427
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x