• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd
Swipe to the left

een elektrische fiets voor scholieren

een elektrische fiets voor scholieren
Door Annemieke van Toor 20 januari 2017 1858 keer bekeken Nog geen reacties

Iedereen die buiten de randstad is opgegroeid kent het wel. Naar school gaan betekende dat je eerst minimaal een half uur moest fietsen voordat je er was. Door weer en wind ploeterde je voort om vervolgens met rode wangen en gloeiende oren je klas in te schuiven.

Overbodige luxe of broodnodig vervoersmiddel?

Hoewel wij nu na verloop van jaren veel rooskleuriger tegen die tijd aankijken is het voor veel schoolgaande kinderen nog steeds realiteit dat ze zich door de ijskoude regen of warme dagen met zware rugzakken naar school toe fietsen. En wat is er nu fijner dan een beetje ondersteuning zodat ze sneller op school komen of minder vermoeid aankomen. Daarom hebben wij de top 3 elektrische fietsen voor scholieren uitgezocht. Stevig, vriendelijk voor die zware (rug)tassen en budgetvriendelijk.

Batavus CNCTD E-Go

Deze elektrische transportfiets past helemaal bij de trend van de afgelopen jaren. De transportfietsen zijn erg populair onder de jeugd en met reden. Ze zijn harstikke handig vanwege hun voordrager waar een zware schooltas gemakkelijk oppast. De Batavus CNCTD E-Go is bovendien voorzien van een compacte handbediening. Hierdoor kan er niet te veel stukgaan in een fietsenstalling.
Het stuurslot en de tweepootstandaard zorgen ervoor dat hij stevig geparkeerd kan worden en niet snel om zal vallen. Buiten de erg vriendelijke prijs is deze fiets er dus ook eentje die bestand is tegen scholieren. En dat is natuurlijk niet onbelangrijk!

Gazelle Heavy Duty NL C7 HFP en de Gazelle Miss Grace C7 HFP

De Gazelle Heavy Duty NL C7 HFP en de Gazelle Miss Grace C7 HFP zijn misschien ietsje duurder dan de Batavus CNCTD E-Go maar dat betaald zich ook terug in een nog steviger frame en de populaire panasonic motor die in het voorwiel van deze transportfiets geplaatst is. Met een draaggewicht van 25 kilogram heeft de achterdrager genoeg in huis om op dinsdag niet alleen alle zware schoolboeken mee te nemen maar ook de sportspullen. Dat scheelt al een boel!

De Heavy Duty is een stoer herenmodel en de Gazelle Miss Grace is uitgevoerd voor de dames met leuke details. Dit is een fiets die de middelbare school ruimschoots zal overleven.

Gazelle Orange C7 HFP

Deze fiets met zeven versnellingen is een ideale fiets wat betreft zijn onderhoudsvriendelijke karakter, de stille motor en de gemakkelijk te verstellen stuurpen. De Gazelle Orange C7 HFP is een ideale no-nonsense fiets dus. De accu kan zowel in de fiets als uit de fiets worden opgeladen. Dat is natuurlijk ideaal als de fiets niet in de buurt van een stekkercontact staat. Zo kan de accu gewoon mee naar binnen worden genomen. Ideaal als jullie in een flat wonen.

Wat vind jij van een elektrische fiets voor scholieren? Ben jij van mening dat het een overbodige luxe is of een broodnodig vervoersmiddel?

10 1 8,8 1368
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x