• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd
Swipe to the left

Fiets van de maand juli – de Batavus Zonar GPS

Fiets van de maand juli – de Batavus Zonar GPS
Door Annemieke van Toor 11 juli 2016 1447 keer bekeken Nog geen reacties

De Batavus Zonar GPS is dé ideale fiets om tijdens de zomermaanden te gebruiken om op zoek te gaan naar de mooiste (en koelste?) plekjes van Nederland en omstreken! Deze fiets krijg je met een gratis Garmin Edge Touring Navigatiesysteem. Lees je mee over deze toffe fiets?

Urenlang dwalen zonder te verdwalen

Met de Batavus Zonar GPS kun je urenlang dwalen zonder te verdwalen. Hoe dat zit? Dat komt door de bijgeleverde Garmin Edge Touring navigatie. Deze fietsnavigatie helpt je om leuke routes te plannen in Europa zodat je mogelijkheden bijna eindeloos zijn! Hierdoor is het net iets makkelijker om tijdens de warme dagen van de zomer verkoeling te zoeken. Of je nu op zoek gaat naar het bos of het strand - met de Garmin Edge navigatie kun je moeiteloos een route plannen of waypoints vastleggen.

Fiets voor alle gelegenheden

De Batavus Zonar GPS is niet alleen een fijne fiets dankzij het navigatiesysteem maar heeft ook alles in huis om je favoriete fiets te worden. Dankzij de sportieve vormgeving kun je met deze fiets goed uit de voeten als je langere fietstochten wilt fietsen, maar is hij comfortabel genoeg om al je woon-werk ritten mee weg te fietsen. Dankzij de bagagedrager is het mogelijk om een fietstas achterop te plaatsen voor bijvoorbeeld je laptop of een goedgevulde lunch.
De Batavus Zonar is wit met stijlvolle blauwe accenten waardoor hij er erg uniek uitziet. Het is in ieder geval geen standaard model maar een echte one-of-a-kind!

Sportieve alleskunner

De Batavus Zonar GPS is voorzien van een double butted frame. Hierbij zijn de verbindingspunten in het frame extra verstevigd. Dankzij de carbon voorvork heeft deze fiets toch een zeer gering gewicht en is hij extra reactief. Zijn strakke rijvermogen zorgt ervoor dat je goed contact onderhoud met je ondergrond. De fiets is gelukkig erg veilig dankzij de kwalitatief zeer goede remmen en de Batavus Aerflow verlichting. De fiets is voorzien van een derailleur versnelling. Hierdoor rijdt de fiets zalig licht en versnel je soepeltjes. Het enige nadeel dat aan een derailleur kleeft is dat je even een paar minuutjes de tijd moet nemen om deze te reinigen na een stoffige of juist modderige fietstocht. Dit neemt gelukkig niet al te veel tijd in beslag.

Nieuwsgierig geworden?

Wat vind jij van de Batavus Zonar GPS? Deze sportieve alleskunner is zeer exclusief en geeft je veel fiets voor een redelijk laag bedrag! De Batavus Zonar GPS belooft een populaire fiets te worden deze zomer mits je af en toe wat onderhoud in je fiets wilt steken.


10 1 8,8 1395
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x