• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd
Swipe to the left

Gotta catch' em all! - Met welke fiets vang jij het snelst Pokémon?

Gotta catch' em all! - Met welke fiets vang jij het snelst Pokémon?
Door Annemieke van Toor 20 juli 2016 1917 keer bekeken Nog geen reacties

Met dit weer hop je lekker snel op de fiets om een verkoelend briesje te vangen. En waar fiets je nu liever heen dan naar je pokéstop of naar je dichtstbijzijnde gym? Lees mee over de ideale fiets om jouw pokémon collectie snel mee uit te laten breiden.

Batavus Zonar

Dat de damesvariant in Bulbasaur blauw is uitgevoerd zegt natuurlijk al genoeg. Met deze supersnelle fiets zoef je van huis de wereld rond om ze allemaal te verzamelen!
Sportief uiterlijk, sportieve zithouding en de mogelijkheid om je telefoon met een telefoonhouder op het stuur te plaatsen zodat je al fietsend kunt kijken welke pokémon je kunt vangen. Net alsof je je eigen pokédex hebt.

Gazelle Heavy Duty

Het is warm buiten, dus er is niets fijner dan verkoeling te zoeken bij het strand. En wat nog leuker is? Je kunt hier hele bijzondere pokémon vinden. Het voordeel aan de Gazelle Heavy Duty is dat het een transportfiets is. Hierdoor kun je al je strandkleren op je voordrager plaatsen, een lekker flesje drinken mee en af en toe verkoeling zoeken in het water. En met een beetje geluk vind je een Kabuto of een Staryus of een Horseas. Ennehm, heb jij ook altijd al je eigen Magikarp gewild sinds Ash achterna gezeten werd door die grote groep Spearows?

Batavus BUB XL Plus

Met een beetje fantasie lijkt dit frame afgeleid van Magnemite. Deze grijze pokemon vang je natuurlijk met gemak op je Batavus BUB XL Plus transportfiets. Kratje voorop, tas en een flesje drinken er in en je bent klaar om naar elke bouwplaats te fietsen om deze stalen pokémon te vangen. Magnemite bevind zich ook vaak rond treinstations en sporen. Doe voorzichtig maar doe vooral je best!

Gazelle van Stael LTD.

Met de Gazelle van Stael LTD. hoef je zelf niet handmatig te schakelen, want dat doet de fiets al voor je! Zo hou je je handen vrij om elke pokémon te vangen die je tegenkomt. Ennehm, zo maak je ook heel wat kilometers om je eieren te "hatchen". Heb je een pokémon die pas na 20 kilometer hatcht? No worries, met de Gazelle van Stael trap je deze afstand zo weg! Hoe meer kilometers, hoe zeldzamer de pokémon die je kunt hatchen. Wij dragen daar natuurlijk graag een steentje aan bij!

Pokémon go is super populair en wij snappen wel waarom! Als kind keek ik al naar de series en droomde ik ervan om ooit net zo’n goede pokémon trainer te worden als Ash met zijn Pikachu. Nu kunnen we allemaal eindelijk onze eigen pokémon vangen en wat is nu leuker dan lekker buiten zijn terwijl je dit doet?

Speel jij pokémon go?

10 1 8,8 1368
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x