Elektrische Bakfiets

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Elektrische bakfiets

Een elektrische bakfiets is zeer praktisch. Want wat is er nu handiger dan ‘sochtends iedereen inladen in de bak en ze zo heerlijk snel naar school brengen – met een beetje extra wind in de rug!
De elektrische bakfiets is niet alleen ideaal voor het meenemen van je kinderen naar school maar kan ook ingezet worden voor het vervoeren van bagage. Dit gaat, dankzij de elektrische ondersteuning, gemakkelijk en moeiteloos.

Bakfiets met elektrisch systeem

De bakfiets met elektrisch ondersteuningssysteem is een recente toevoeging aan het assortiment elektrische fietsen. De praktische kant van deze fiets heeft ons er van overtuigd dat het een goede toevoeging kan zijn aan een moderne levensstijl. Ben jij al overtuigd?
voordelen van een elektrische bakfiets:

  • Je kunt iedereen in één keer vervoeren
  • De comfortabele elektrische ondersteuning helpt je onderweg!
  • Nooit in de file bij school – u fietst gemakkelijk en snel via het fietspad

Er zijn vele accessoires te koop die passen bij jouw elektrische bakfiets! Wat dacht je van een bakfietshoes? Of een handig kettingslot waarmee je jezelf verzekert dat je je bakfiets ten alle tijden weer terug kunt vinden!

Troy elektrische bakfiets

De elektrische bakfiets van troy is voorzien van een 250 watt accu. Hiermee kunt u maximaal tussen de 30 en 50 km. Fietsen. Dit is genoeg voor dagelijks stadsverkeer. Troy elektrische bakfiets heeft twee bankjes in de bak voorzien van veiligheidsriempjes. Hierdoor kunt u uw meest waardevolle passagiers op veilige wijze vervoeren! De Troy elektrische bakfiets is gemakkelijk te bedienen en heeft een breedte van 85 cm. Dit is kleiner dan de gemiddelde breedte van een deur dus hij past (bij de meeste deuren) gemakkelijk in de schuur of de hal van uw huis. Met de Troy elektrische bakfiets rijdt u op een gemakkelijke en veilige manier door de stad met uw passagiers.

elektrische bakfiets

Bent u op zoek naar een elektrische fiets zonder transportmogelijkheden?

Kijkt u dan ook eens bij onze elektrische stadsfietsen!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.