Batavus Elektrische fiets

9 producten

12 24 36

9 producten

12 24 36

Batavus Elektrische fiets kopen?

Met Batavus haal je een high end elektrische fiets in huis met het design wat we kennen van Batavus. Met meer dan honder jaar ervaring in het maken van fietsen en oog voor innovatie weet je dat je met een fiets koopt die perfect geschikt is voor jou! 

Batavus Elektrische fietsen; slim design!

Door de constante drang naar innovatie heeft Batavus vooral patent op slim design. Fietsen die degelijk in elkaar zitten, leuk zijn om te zien maar vooral ook praktisch en erg gebruiksvriendelijk. Dat maakt Batavus dan ook erg geliefd bij fietsers van alle leeftijden. Zoals Batavus zelf zegt:

"je fietst je hele leven, tijdens alle levensfasen die je doorloopt. Je fiets groeit met je mee. Want bij wie je was, hoort een andere fiets dan bij wie je ooit zult zijn!"

Batavus maakt dan ook elektrische fietsen voor diverse doeleinden. Als je eindeloos wilt toeren is een elektrische hybride fiets fantastisch. Dit type fiets is ideaal voor iedereen die kilometers weg wilt trappen. Een elektrische stadsfiets is er voor de mensen die hun fiets dagelijks willen gebruiken maar ook af en toe een langere fietstocht willen fietsen. Maar ook elektrische moederfietsen zijn in optocht. Kortom; er is altijd een model dat bij jou past!

De motor van je Batavus elektrische fiets

Koop je een Batavus elektrische fiets dan heb je keuze uit twee motortypes - een middenmotor en een voorwielmotor. Beide type motoren hebben zo hun eigen voordelen. Het is zaak om te kijken welke type het best bij jou, jouw gebruik en budget past. 

Een Batavus elektrische fiets met voorwielmotor

De voorwielmotor is populair vanwege zijn lage prijs in verhouding tot de middenmotor. Populaire fietsen zoals de Batavus Diva E-Go en de Batavus CNCTD E-Go zijn uitgevoerd met een voorwielmotor. Veel mensen zijn positief te spreken over de ervaring om vooruit getrokken te worden. Dit heeft ook een bijkomend nadeel. Het grotere gewicht vooraan zorgt ervoor dat de fiets soms zwaarder stuurt en dat er een grotere kans op doorslippen is. 

Een Batavus elektrische fiets met middenmotor

Ga je voor een model met middenmotor heb je de ruimste keuze aan fietsen. Populaire modellen zoals de Batavus Stream, de Batavus Razer en de Batavus Milano zijn uitgevoerd met dit type aandrijving. Een middenmotor is erg krachtig, stuurt normaal en geeft je een natuurlijk aanvoelende vorm van ondersteuning. Het nadeel is dat deze fietsen meestal iets duurder zijn dan voorwielmotoren en door de plaatsing van de motor geven ze iets meer geluid. De nieuwkomer Batavus Dinsdag E-Go 2018 is ook uitgevoerd met een middenmotor en erg scherp geprijsd. 

Batavus elektrische fiets
samen op pad - batavus elektrische fietsen
Samen op de Batavus Elektrische fiets!
Uren toeren op de Batavus E-Bike

Een fietsaccu kopen bij je Batavus elektrische fiets

Nadat je vele kilometers met plezier hebt weggefietst kan het voorkomen dat je een nieuwe fietsaccu aan moet schaffen om je Batavus elektrische fiets weer nieuw leven in te blazen. Wij verkopen fietsaccu's en acculaders die bij veel diverse type Batavus fietsen passen. Zo ben jij altijd verzekerd van een fiets waarmee je naar vol plezier kunt toeren!

 

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.