Batavus Elektrische fietsen 2019

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Al ruim een eeuw produceert Batavus sterke, veilige en moderne elektrische kwaliteitsfietsen. Tijdens het ontwerpen wordt er rekening gehouden met comfort en design. Op deze manier produceert Batavus fietsen waar je op kunt vertrouwen. Ook in 2019 brengt Batavus weer elektrische fietsen op de markt. Veel topmodellen keren terug maar wel met een vernieuwd jasje, bijvoorbeeld op het gebied van software en onderdelen.

Batavus collectie elektrische fietsen 2019

In de nieuwste collectie van Batavus 2019 fietsen zien we veel bekende modellen terugkeren. Deze modellen hebben een update gehad en zijn voorzien van de nieuwste onderdelen en meest recente software. Door de vernieuwde software en onderdelen weet je zeker dat wanneer je een model uit de 2019 collectielijn koopt, je het nieuwste van het nieuwste in huis haalt en jouw elektrische fiets helemaal klaar is voor vele veilige kilometers in 2019.

Motortypes elektrische fietsen Batavus 2019

De 2019 elektrische fietsen van Batavus zijn voorzien met een van de drie type motoren. Een Batavus fiets beschikt over een voorwielmotor, achterwielmotor of middenmotor. Afhankelijk van het doel waarvoor je een elektrische fiets wilt gebruiken, kies je de meest bijpassende motor. Woon je bijvoorbeeld in een heuvelachtig gebied, dan is een krachtige middenmotor interessant. Door de plaatsing bij de trapas zorgt deze motor ook voor een optimale wegligging en balans. 

Fiets je juist vaak in de stad en wil je maar een lichte ondersteuning bij het fietsen die ook nog eens nauwelijks geluid maakt? Kies dan voor een achterwielmotor. De voorwielmotor lijkt qua eigenschappen op de achterwielmotor, alleen is de fietservaring net even anders doordat de motor in het voorwiel is geplaatst en je dus het gevoel geeft dat je vooruit getrokken wordt. Elektrische fietsen met dit type motor zijn ook het goedkoopst.

Fietsaccu Batavus 2019 elektrische fiets

Naast de motor is natuurlijk ook de accu onmisbaar bij een Batavus 2019 elektrische fiets. Hoe beter je de fietsaccu onderhoudt, hoe langer deze meegaat. Op de juiste manier opladen van de accu heeft bijvoorbeeld invloed op de levensduur. Bij de modellen van 2019 die een Bosch accu bevatten is het mogelijk om gebruik te maken van de nieuwe Bosch Fast Charger. Een PowerPack 500 dient hiermee in 3 uur tijd volledig opgeladen te zijn. De charger is compatibel met alle productlijnen van Bosch. Toch zal er een moment komen waarop de fietsaccu vervangen moet worden.  Bekijk alle fietsaccu’s voor Batavus. Een nieuwe accu voor een ander fietsenmerk nodig? Bekijk dan het complete aanbod fietsaccu’s op de overzichtspagina.

Ander merk elektrische fiets?

Wil je graag nog even verder kijken naar andere merken elektrische fietsen? Bekijk dan op de overzichtspagina ons complete aanbod in elektrische fietsen.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.