Batavus CNCTD E-Go

Batavus CNCTD E Go

De stoere Batavus CNCTD E go is een transportfiets voorzien van een handige voorwielmotor. Dankzij de elektrische trapondersteuning fiets je met de Batavus CNCTD e go gemakkelijk naar je bestemming. Deze stevige alleskunner is perfect geschikt voor dagelijks gebruik, maar ookideaal als schoolfiets voor wanneer je een langere afstand af moet leggen. 

De Batavus CNCTD E go heeft dezelfde kenmerken als de gewone Batavus CNCTD alleen dan voorzien van motor en accu. 

De Actieradius

De Batavus CNCTD E go wordt standaard geleverd met een sterke 300 Wh accu. De actieradius van deze batterij is afhankelijk van veel verschillende facoren. Denk hierbij aan temperatuur van de omgeving, bandenspanning, mee- of tegenwind, etc. Daarom geeft Batavus voor de batterij altijd een maximale actieradius mee. In het geval van de 300 Wh accu heeft de Batavus CNCTD E Go een maximaal bereik van maarliefst 108 km. 
De Batavus CNCTD E go is ook uit te rusten met een 400 Wh accu waardoor de maximale actiaradius toeneemt tot 143 km. De accu is eenvoudig op te laden aan elk stopcontact.  

Onderhoud aan de Batavus CNCTD E Go

Het onderhoud aan de Batavus CNCTD E go is gelukkig minimal. Dankzij de gesloten kettingkast, Shimano Nexus 3 versnellingen en gesloten remsystemen is deze transportfiets onderhoudsarm. De accu zit netjes weggewerkt in de bagagedrager en is, net als het display wat vast op de fiets zit, waterdicht. Net zoals alle andere fietsen raden wij wel aan om de Batavus CNCTD E go jaarlijks een onderhoudsbeurt te laten geven voor maximaal rijplezier. 

Alternatieven voor de Batavus CNCTD E Go 

De Batavus CNCTD E Go is een unieke elektrische stadsfiets. Er zijn dan ook maar weinig fietsen die hierop lijken. Toch zijn er wel een aantal modellen die dezelfde fijne rij-egenschappen hebben als de CNCTD. De Batavus E Diva bijvoorbeeld, of de Gazelle Miss Grace C7 HF

 

Batavus CNCTD E Go

Is de Batavus CNCTD E Go toch niet wat u zoekt?

Bekijk de Batavus Elektrische fietsen of Gazelle Elektrische fietsen en zie wat er nog meer verkrijgbaar is.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.