Batavus Dinsdag E-Go

2 producten

12 24 36
  1. Batavus Dinsdag E-Go Heren 2018
    Batavus Dinsdag E-Go Heren 2018
    € 2.549,00 € 1.929,00
  2. Batavus Dinsdag E-Go Dames 2018
    Batavus Dinsdag E-Go Dames 2018
    € 2.549,00 € 1.929,00

2 producten

12 24 36

Batavus Dinsdag E-Go, sportieve alleskunner

De Batavus Dinsdag E-go heeft alles in huis om van je fietstocht een waar genot te maken. Deze elektrische fiets is leverbaar in dames- en herenvariant. De Batavus Dinsdag Ego valt in de categorie elektrische stadsfiets, maar is ook prima geschikt om te gebruiken voor recreatieve ritten.

Krachtige Yamaha middenmotor

De Batavus Dinsdag E-Go is voorzien van een zeer krachtige Yamaha middenmotor en sterke 400 Watt accu. Doordat de fietsaccu en de motor centraal op de fiets gemonteerd zijn heeft deze e-bike een hele goede balans en wegligging. 
Deze sterke motor levert een flinke trapondersteuning en heeft een vermogen van maarliefst 80 Nm.

Batavus dinsdag ego middenmotor
Fietsaccu Batavus Dinsdag e-go

Sterke motor maar ook een sterke fietsaccu

De Batavus Dinsdag E-Go wordt geleverd met een krachtige 400 Watt fietsaccu. Deze batterij geeft een maximaal bereik van maarliefst 110 km! De accu is eenvoudig uitneembaar met dezelfde sleutel als het fietsslot. Opladen gaat eenvoudig via een 220V stroompunt.

Krachtige trapondersteuning en comfort

Dat de Batavus Dinsdag E-Go een goede middenmotor en batterij heeft is helder. Maar bij een sterke motor horen ook goede remmen. De Batavus Dinsdag Ego is voorzien van sterke hydraulische schijfremmen die onder elke weersomstandigheid zijn werk doen. Eenvoudig in gebruik en onderhoudsarm.

Daarnaast is deze e-bike voorzien van 7 versnellingen. De trapondersteuing kent 4 standen. Zo fiets je altijd in het juiste verzet.

Luxe afwerking 

Aan alles is gedacht bij de Batavus Dinsdag E-Go. Het luxe display zit centraal op de fiets, terwijl de bediening van de ondersteuning naast het handvat zit. Ook de verlichting gaat via de fietsaccu.
De kabels van de remmen en versnellingen zijn fraai weggewerkt in het frame.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.