Batavus Diva E-Go

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Batavus Diva elektrische fiets

De populaire Batavus Diva elektrische fiets is leverbaar in diverse leuke kleuren en framematen. De stoere elektrische Batavus Diva fiets is sinds kort op de markt en heeft alle kenmerken van de 'gewone' Batavus Diva, alleen nu uitgevoerd met een handige elektrische motor in het voorwiel. De Batavus Diva elektrische fiets valt in de categorie elektrische stadsfietsen.
De accu van de Batavus Diva E-Go, zoals deze fiets officieel heet, zit netjes weggewerkt in de bagagedrager. De elektrische Batavus Diva fiets wordt standaard geleverd met een sterke 300 Watt accu.

Actieradius elektrische fiets, Batavus Diva

De Batavus Diva E-Go wordt standaard geleverd met een 300 Watt accu in de bagagedrager. Hiermee heeft u een maximaal bereik van 108 km (fabrieksopgave). Tegen meerprijs kan je deze fiets echteruitrusten met een zwaardere 400 Watt accu. Hierdoor gaat het maximale bereik omhoog tot maarliefst 145 km (fabrieksopgave). Om een zo groot mogelijke actieradius te behalen is het belangrijk om met een goede bandenspanning te fietsen.

Onderhoud aan de Batavus Diva Elektrische fiets

Net zoals elke fiets heeft ook een elektrische fiets af en toe wat onderhoud nodig. Denk hierbij aan het smeren van de ketting en remmen/versnellingen. Een groot voordeel van de Batavus Diva elektrische fiets is, dat deze is uitgerust met een gesloten kettingkast en gesloten versnellingssysteem. Hierdoor is de elektrische Batavus Diva fiets onderhoudsarm te noemen, 1x per jaar een onderhoudsbeurt is voldoende om de fiets in topconditie te houden.

Alternatieven voor de Batavus Diva elektrische fiets

Het kenmerkende design van de Batavus Diva E-go maakt deze fiets uniek in zijn looks. Toch zijn er voldoende Batavus elektrische fietsen die ook prima te gebruiken zijn voor de dagelijkse rit. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de Batavus CNCTD E-go.
Naast Batavus elektrische fietsen bieden we ook Gazelle elektrische fietsen aan. De Gazelle Miss Grace C7 HF is een fiets met dezelfde kwaliteiten als de Batavus Diva elektrische fiets.

Batavus Diva elektrische fiets

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.