Batavus Genova E-Go

Batavus Genova E-go

De Batavus Genova e-go is een heerlijk lichtlopende elektrische fiets van Batavus. De fiets kenmerkt zich door de fraaie en luxe afwerking en mooie details.

De Batavus Genova E-Go is leverbaar in zowel een herenmodel als damesmodel. De damesfiets is leverbaar in een Genova met lage instap en een Genova met wat sportievere instap. Alle fietsen worden geleverd met een 300WH accu, maar zijn optioneel met een zwaardere accu leverbaar. Hierdoor vergroot u uw bereik!
De Batavus Genova heeft een perfecte prijs-kwaliteit verhouding en is leverbaar in diverse kleuren en framematen.

Actieradius Batavus Genova E Go

De Batavus Genova E Go wordt geleverd inclusief een sterke 300 Watt accu. Met deze accu rijdt u maximaal 108km (fabrieksopgave). Het bereik van een elektrische fiets heeft onder andere te maken met de gekozen vorm van ondersteuning, gereden snelheid, bandenspanning, etc. De Batavus Genova E Go is, tegen een kleine meerprijs, ook leverbaar met een sterkere 400 Watt accu. Hierbij is de maximale actiarius wel 143km (fabrieksopgave). 
De sterke en geruisloze voorwielmotor in deze eleketrische fiets levert een kracht van 25Nm. Meer dan genoeg voor een ontspannen en comfortabele fietstocht.

Batavus Genova E-Go afwerking

De afwerking van deze fraaie Batavus Genova is luxe en comfortabel. Zo is deze E-bike voorzien van een verende voorvork en zadelpen. Hiermee rijdt u comfortabel over ongelijk terrein. De gesloten kettingkast en rollerbrake remmen zorgen samen met de Shimano Nexus versnellingsnaaf voor een onderhoudsarme fiets. De luxe lederen handvatten bieden een prettige grip. Samen met het verstelbare stuur en het gelzadel zit u op de Batavus genova E-go als gegoten.

Is de Batavus Genova toch niet wat u zoekt?

Aanbiedingsfiets heeft een zeer ruim aanbod van Batavus elektrische fietsen en Gazelle elektrische fietsen. De Batavus Genova valt in de categorie elektrische stadsfietsen. In dit segment is een veel ruimer aanbod te bekijken. 

Batavus Genova E Go

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.