• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Batavus Milano E-Go

3 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

3 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Batavus Milano e-go

De Batavus Milano E go is een zeer geliefde elektrische fiets. De sterke en krachtige Bosch middenmotor zorgt samen met de accu voor een geweldige rij ervaring. Dankzij de middenmotor is de gewichtsverdeling van de fiets erg goed en fietst de Batavus Milano lekker door de bochten. De Batavus Milano is leverbaar in diverse varianten en diverse kleuren. De Batavus Milano E-Go valt in de categorie elektrische stadsfietsen. Maar laat u daar niet door tegenhouden! Dat komt omdat deze fiets een onderhoudsarme gesloten kettingkast heeft.

Accu van de Batavus Milano e-go

De Batavus Milano heeft een sterke 400 Watt accu weggewerkt in de bagagedrager. Dankzij deze sterke accu en krachtige motor heeft deze E-bike een maximale actieradius van maarliefst 135 kilometer! De Batavus Milano e go is dan ook perfect geschikt voor een lange tocht. Maar ook voor het dagelijkse woon-werkverkeer is deze fiets uitstekend geschikt. Makkelijk op te laden en gemakkelijk in en uit de fiets te halen.

NuVinci versnellingsnaaf Batavus Milano

Het NuVinci versnellingssysteem is ideaal gebleken voor elektrische fietsen. Deze versnellinsnaaf is leverbaar in een automatisch schakelende uitvoering als een manueel schakelende uitvoering. Beide systemen zijn traploos. U zet de versnelling eenvoudig lichter of zwaarder. Niet meer zoals op de bekende systemene in z'n 3 of 4. Gewoonweg wat lichter of zwaarder. Bekijk snel de Batavus Milano E go Nuvinci.

Batavus Milano E-Go, Awardwinnaar

De Batavus Milano is in diverse tests zeer goed beoordeeld. Waardonder de Nationale Telegraaf Fietstest voor E-Bikes. Ook Elektrischefietsen.com heeft een test onder elektrische fietsen uitgevoerd waarin de Batavus Milano E-Go een cijfer heeft gekregen van 8,5 en hiermee de winnaar is geworden binnen zijn prijscategorie! Bekijk hier de resultaten!
Pluspunten uit de test :

  • Fraai design
  • Zadel en stuur met de hand te verstellen
  • Goede remmen
  • Goede zithouding, vooral voor langere personen

Batavus Milano E go 

Is de Milano E-Go toch niet wat u zoekt?

Kijkt u dan verder bij het ruime aanbod elektrische fietsen.

10 1 8,9 1426