• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Batavus Razer

4 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

4 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Batavus Razer elektrische fiets

De sportieve Batavus Razer is een nieuweling in de collectie Batavus elektrische fietsen. Deze sportieve stadsfiets is voorzien van een sterke en zeer krachtige Yamaha middenmotor. De centraal op het frame geplaatste accu zorgen voor een perfecte gewichtsverdeling.
De Batavus Razer is bekroond met de GIO award voor goed design. De Batavus Razer ziet er dan ook erg goed uit en is ideaal voor dagelijks gebruik.

 

Actieradius van de Batavus Razer

De sterke Yamaha middenmotor wordt gevoed door een 400 Watt accu, welke midden op het frame zit. Hierdoor is niet alleen de gewichtverhouding van de Razer perfect, de accu is ook nog een makkelijk van de fiets af te halen op dez eplek. Uiteraard zit de accu wel op slot, zodat niet iedereen de accu zomaar van de Batavus Razer afhaalt.
Dankzij deze twee sterke componenten haalt de Batavus Razer een maximale afstand van maarliefst 110 km (fabrieksopgave). Niet alleen ruim voldoende voor woon-werkverkeer, ook voor recreatieve ritten is het bereik meer dan prima.

Display Batavus Razer

Het centraal geplaatste display van de Batavus Razer is handig af te leze en blauw verlicht. Op dit luxe display staat onder andere de rij-snelheid, afgelegde afstand en resterend batterijpercentage. De bediening van de ondersteuning doet u middels de aparte bedieningsunit naast het handvat. Hierdoor hoeft u tijdens het fietsen niet met de handen van het stuur.
Batavus Razer

 

Batavus Razer, sportieve elektrische fiets

De Batavus Razer is door de onderhoudsarme naafversnelling en chainglider kettingbeschermer perfect geschikt voor dagelijks gebruik. Onderhoudsarm zonder de sportieve kenmerken te verliezen. Is de Batavus Razer toch niet wat u zoekt? Bekijk dan de elektrische hybride fietsen of elektrische stadsfietsen. Op zoek naar nog meer snelheid en sportiviteit? Dan is wellicht een speed pedelec iets voor u.

10 1 8,8 1395
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x