Batavus Stream

Batavus Stream

De Batavus Stream elektrische fiets is een echte sportieve elektrische stadsfiets te noemen. Het aluminium frame met een prettige geometrie zorgt ervoor dat de Batavus Stream perfect geschikt is voor dagelijks gebruik zoals woon-werkverkeer of het maken van een lange recreatieve toertocht.
Samen met de Yamaha middenmotor, 7 versnellingen en gesloten kettingkast is deze e-bike zeer onderhoudsarm. 

Actieradius Batavus Stream

Het bereik van de Batavus Stream is door de sterke Yamaha middenmotor en 500 Watt sterke accu maar liefst 135 km (fabrieksopgave). Uiteraard is deze actieradius altijd afhankelijk van verschillende invloeden zoals bandenspanning, mee- of tegenwind en temperatuur. Deze Batavus elektrische fiets is de ideale fiets voor een lange toertocht of om dagelijks de file voorbij te fietsen.
De bediening van de ondersteuning is eenvoudig middels een display bij de handvatten. Door de gunstige plaatsing hoeft u niet met de handen van het stuur af om de ondersteuning van de Batavus Stream een stand harder of zachter te zetten.
De walk-assist functie op de Batavus Stream is handig wanneer u met de fiets aan de hand loopt. Door het indrukken van een knop loopt de fiets op loopsnelhied met u mee.
Het centraal geplaatste dosplay van de Batavus Stream is duidelijk leesbaar en bevat alle functies die u van een elektrische fiets mag verwachten. Zo leest u hier de snelheid, ritafstand en resterend batterijpercentage af.

Prijswinnaar

De Batavus Stream is al twee jaar op rij prijswinnaar bij de consumentenbond. Hij komt elk jaar weer als beste uit de test. 


Batavus Stream

 

Batavus Stream alternatieven

Is deze e-bike toch niet helemaal wat u zoekt of toch liever een fiets zonder ondersteuning? Hieronder staan een aantal series welke zich qua fietscomfort kunnen meten met de Batavus Stream. 

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.