Elektrische fiets met Bosch motor

19 producten

12 24 36

19 producten

12 24 36

Elektrische fiets met bosch motor

De Bosch middenmotor is een krachtige ondersteuningswijze voor uw fiets. Deze robuuste Bosch middenmotor heeft vele voordelen waardoor een fiets met dit ondersteuningstype een goede keuze voor u kan zijn. Hieronder beschrijven wij de voordelen van een Bosch motor maar ook de nadelen van deze motor in elektrische fietsen.

Elektrische fiets met bosch motor – de voordelen en nadelen

Een bosch motor in de active line heeft een zeer groot bereik dankzij de standaard gouden accu die in de fiets geplaatst is. Hierdoor heeft u een hoge actieradius van maximaal 145 kilomter in de eco stand. Ook is er een Bosch Performance Line motor. Deze is geplaatst in de Gazelle Cityzen Speed.
De Bosch motor in de elektrische fiets is het meest gebruikte motortype en is ook het langst van allemaal in gebruik. Hierdoor is het systeem ver ontwikkeld en is minder kwetsbaar dan andere motortypes. Een onderdeel wat wij erg prettig vinden aan de elektrische fietsen met Bosch motor is de Walk Assist. Hierdoor heeft u ook tijdens het lopen ondersteuning. Dit is vaak een voordeel als u de fiets wel eens aan de hand meeneemt.  
Het nadeel van de Bosch motoren is dat u alleen maar één accukeuze heeft.

Voorbeelden van elektrische fietsen met een Bosch motor

Zowel Gazelle als Batavus hebben fietsen in de collectie met Bosch motoren. Deze handige fietsen zijn voorzien van een Bosch middenmotor en geven u de optie om uren te toeren met uw fiets.

Batavus elektrische fietsen met Bosch motor 

Voorbeelden van Batavus elektrische fietsen waarin een Bosch motor geplaatst:
Batavus Milano E-Go

Gazelle elektrische fietsen met Bosch motor

Voorbeelden van Gazelle elektrische fietsen waarin de Bosch motor geplaatst is zijn:
Gazelle Chamonix serie
Gazelle Orange serie
Gazelle Cityzen serie

Alternatieven voor de Bosch middenmotor.

Naast het merk Bosch bestaan er nog verschillende andere fabrikanten van middenmotoren.

Een door Gazelle veelgebruikte middenmotor, is de Shimano Steps middenmotor. Deze degelijke en krachtige motor is, net als de Bosch middenmotor, geplaatst op de trapas. Bekijk alle elektrische fietsen met Shimano Steps middenmotor hier.

Batavus gebruikt naast de Bosch Middenmotor ook de Yamaha middenmotor. Deze zeer krachtige en stille middenmotor is geplaatst op de trapas. Bekijk alle elektrische fietsen met Yamaha middenmotor hier.

Bosch middenmotor

Bent u op zoek naar een elektrische fiets?

Kijkt u dan ook bij onze top 10 van elektrische fietsen! Of bekijk het ruime aanbod van alle elektrische fietsen.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.