Elektrische Damesfiets

Producten 1-24 van 36

Pagina
12 24 36

Producten 1-24 van 36

Pagina
12 24 36

Elektrische damesfiets kopen?

Een goedkope elektrische damesfiets kopen van hoge kwaliteit is niet moeilijk dankzij aanbiedingsfiets.nl! Wij hebben elektrische damesfietsen beschikbaar in diverse varianten van elektrische hybridefiets waarmee je uren kunt toeren tot een degelijke elektrische stadsfiets om je dagelijkse werkzaamheden wat te verlichten.

fietsaccu
Elektrische damesfiets

Goedkope elektrische damesfiets!

Je kunt bij ons terecht voor een groot assortiment fietsen die tegen een zeer scherpe prijs verkocht worden. Naast de prettige prijs bieden wij je ook persoonlijke hulp tijdens het kiezen van je elektrische fiets! Zo hebben wij een telefonische klantenservice die op werkuren beschikbaar is, een makkelijke chat op onze website, kunt u alle vragen kwijt per e-mail én hebben wij een mooie winkel in Leiden waar u met al je vragen terecht kunt. Zo helpen we je graag aan de juiste e-bike, kunnen wij je begeleiden met het aanvragen van een fiets via het fietsplan en kunnen we je adviseren over het verzekeren van de elektrische fiets.

Ruim assortiment elektrische damesfietsen

Wij werken met kwalitatief hoogwaardige leveranciers van elektrische damesfietsen. De e-bikes die Gazelle en Cortina geleverd worden zijn het resultaat van jarenlang ontwikkelen en kwaliteitsverbeteringen. Zo heb je een fiets die perfect is toegespitst op het Nederlandse fietsklimaat!

Gazelle elektrische damesfiets

Het Nederlandse Gazelle is een van de meest iconische merken op de fietsmarkt. Wij kennen Gazelle als een merk dat fietsen met grote kwaliteit en oog voor detail maakt. Daarbij word er ook gekeken naar de wensen van de consument – de lage instap bij de Gazelle Orange is hier een direct en bekend gevolg van.

Cortina elektrische damesfiets

Hip en vernieuwend – dat zijn twee woorden die uitermate goed bij Cortina passen. Door de degelijkheid van montage en het design uiterlijk weet je dat je bij Cortina een goede fiets koopt die absoluut geen alledaags uiterlijk heeft. Deze fietsen vallen in de categorie lifestyle fietsen maar laat je daar niet door misleiden - deze fietsen passen in elke lifestyle - of je op zoek bent naar een stadsfiets of een sportieve elektrische fiets.

Een fietsaccu voor de elektrische damesfiets

Is uw fietsaccu aan vervanging toe omdat je heel veel kilometers weg hebt  gefietst of ben je op zoek naar een reserve fietsaccu? Dan is het natuurlijk noodzakelijk om de juiste fietsaccu te bestellen voor de  elektrische damesfiets.
Voor vrijwel alle elektrische damesfietsen hebben wij een fietsaccu op voorraad. Je dient te letten op:

  • Welk merk e-bike gebruik je?
  • Melk model e-bike heb je in bezit?
  • Welke afstand wil je met deze fiets fietsen?

Indien je niet zeker bent van uw zaak willen we u graag helpen bij het maken van de juiste keuze. Je kunt eventuele vragen per e-mail stellen of natuurlijk in onze winkel te Leiden!

Ook voor een acculader kun je bij ons terecht. Acculaders voor elektrische damesfietsen van Gazelle en Cortina koop je gemakkelijk via onze gebruiksvriendelijke website!

lekker fietsen op de elektrische damesfiets!
Goedkope elektrische damesfiets

Accessoires voor de elektrische damesfiets

Naast de aanschaf van een fiets is het ook handig om na te denken over eventuele accessoires die je voor je fiets bij kunt bestellen. Hierbij kun je denken aan:

Een handige (insteek)ketting: Afgelopen jaren waren elektrische fietsen zeer populair onder fietsendieven. Hierdoor is het absoluut noodzakelijk om je fiets goed op slot te zetten of in een beveiligde stalling te plaatsen om diefstal te voorkomen. Met een fietsketting weet je zeker dat je fiets extra goed beveiligd is tegen dit vervelende fenomeen.

Praktische fietstassen: met fietstassen heb je nog net dat beetje meer vrijheid tijdens je fietstocht. Zo kun je een handige regenjas inpakken om jezelf te beschermen tegen nattigheid. Ook is een lekkere lunch zo meegenomen! En heb je je fiets een keertje mee voor een kort tochtje? No problem! Je boodschappen neem je zo mee zonder overbodig gesjouw.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.