Elektrische Mamafiets

4 producten

12 24 36

4 producten

12 24 36

Elektrische mamafiets

Een elektrische mamafiets is misschien wel de uitkomst voor elk persoon die op zo’n fiets rijdt. Niet alleen kun je veel vervoeren op de mamafiets, nu kan je ook nog harder en makkelijker fietsen zonder extra kracht te hoeven zetten op de pedalen.

Elektrische mamafiets kopen?

Elektrische mamafietsen kunnen veelzijdig ingezet worden. De fiets is zo ontworpen dat er 1 of 2 kinderen plaats kunnen nemen op de fiets. De eigenschappen die bij elke moederfiets naar voren komen, elektrisch of niet, is dat er makkelijk kinderzitjes op gemonteerd kunnen worden. Tevens heeft een elektrische mamafiets een dubbele standaard waarmee de fiets stevig neergezet kan worden op verschillende plekken. De elektrische mamafiets heeft een stevig frame waar extra gewichten op kunnen steunen. Doordat de instap laag en wijd is, kan de fietser makkelijk op en afstappen. De bagagedrager is extra verstevigd omdat er een kinderzitje achterop kan worden gemonteerd. Het stuurslot op de fiets zorgt ervoor dat de stuur niet omslaat en dat de fiets niet makkelijk gestolen wordt.

Bestel uw elektrische mamafiets nu online

Wanneer u uw elektrische mamafiets online besteld, heeft u die binnen een aantal dagen al thuis. De fiets wordt rijklaar afgeleverd waardoor u gelijk kan genieten van uw fiets. U kunt er ook voor kiezen om de fiets op te halen in de winkel in Leiden of in het magazijn in Alphen aan den Rijn.

Andere producten

Naast elektrische fietsen hebben wij ook normale fietsen en fiets accessoires in ons assortiment. Bekende fietsmerken die wij verkopen zijn Batavus, Gazelle en Sensa. Naast normale fietsen hebben wij ook nog een groot assortiment aan race – en mountainbike fietsen.

Naast fietsen bieden wij ook nog accessoires die het fietsen gemakkelijker en leuker maken. Zo zijn er functionele accessoires zoals fietssloten, insteeksloten en kettingsloten. Tevens bieden wij ook kinderzitjes voor achter- en voorop de fiets. Om het fietsen gemakkelijker te makken hebben wij fietsmanden, tassen, kratten in ons assortiment. Hiermee moet het vervoeren van boodschappen of andere spullen gemakkelijker worden.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.