• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Elektrische Omafiets

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Elektrische omafiets, moderne fiets met traditionele invloeden

De elektrische omafiets is ideaal als je op zoek bent naar de gebruiksvriendelijkheid van een omafiets met een klein steuntje in de rug. Zo fiets je met een degelijke stadsfiets mét ondersteuning. Deze trendy lifestylefietsen zijn zeer geliefd. Het klassieke frame gecombineerd met alle moderne gemakken zoals een voordrager en een tweepootstandaard zorgen ervoor dat deze fiets niet alleen leuk om te zien is maar ook praktisch in gebruik! 

Populair én praktisch, elektrische omafietsen!

De populariteit van de omafiets is alleen maar toegenomen. Het typerende uiterlijk waar we zo van houden met retrostijlkenmerken is de laatste jaren weer helemaal hot. Het gemak waarop je op deze fietsen fiets is groot. Dit type fiets fietst soepel en is voorzien van alle gemakken om jou zo comfortabel mogelijk te laten fietsen. Door de stevige voordrager is het ook nog eens een ideale fiets om je boodschappen of sporttas op mee te nemen! De tweepootstandaard is heel handig. Hierdoor parkeer je hem stevig als je even lekker een bakje koffie of thee drinkt bij je favoriete barista! 

Elektrische omafietsen van Batavus

Batavus heeft diverse types elektrische omafietsen in het assortiment. Dit bedrijf, dat ten tijde van je oma's oma begon met het produceren van fietsen kenmerkt zich door fietsen te maken met een uitgesproken karakter. Denk daarbij aan de Batavus Diva E-Go. Een degelijke omafiets met een zeer spannende kleurstelling. Of de Batavus CNCTD E-Go die een elektrische omafiets én een elektrische opafiets als keuze heeft. 

Het kiezen van je elektrische omafiets

Ben je op zoek naar een elektrische omafiets of een elektrische transportfiets en vind je de keuze moeilijk? Wij helpen je graag met de keuze! Onze klantenservice is te bereiken via de e-mail, telefoon, chat of in de winkel. Zo heb je altijd een manier om ons aan te spreken en al je vragen te stellen! Zo hebben wij antwoord op vragen over je framemaat, welk type fiets bij jou past en welke fietsaccu voor jouw fiets geschikt is.

 

10 1 8,9 1427
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x