• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Freebike Elektrische fietsen

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Freebike - stel zelf je elektrische fiets samen!

Freebike is een kwalitatief hoogwaardig merk. Elke e-bike word uitgebreid getest in de fabriek volgens een zeer uitgebreid testprotocol. Hierdoor word de kwaliteit gewaarborgd. Met een Freebike haal je dus een e-bike in huis die aan strenge testeisen voldoet, hoogwaardig is afgewerkt en vooral eentje waar je heel veel plezier van gaat beleven! 

Aangepast aan uw smaak - een Freebike elektrische fiets

Met een Freebike kun je zelf een e-bike samenstellen. Zo kun je kiezen uit het type frame, de kleur van het frame en de afwerking. Hierdoor koop je een fiets die helemaal naar jouw fietsbehoefte is aangepast. Dit is een uniek concept. De research en development afdeling doet continu onderzoek naar de ultieme rijbeleving. Zo weet je dat je Freebike elektrische niet alleen is toegepast naar jouw smaak maar ook naar de vereisten van nu!

Standaard lange garantie op je Freebike elektrische fiets!

Freebike maakt gebruik van topkwaliteit onderdelen en frames. Naast het unieke concept waarmee je zelf je gewenste e-bike samen kunt stellen geven zij ook een extra lange garantie. Doordat Freebike achter zijn product en de kwaliteit van de onderdelen staat is de garantie 5 jaar op het frame en 4 jaar op de accu en motor. Zo kun jij extra lang genieten van jouw Freebike!

zelf je Freebike samenstellen!
FreeBike motor
Een Freebike elektrische fiets
Een Freebike kopen?

Een Freebike kopen?

Op onze website bieden wij modellen die met zorg en aandacht door ons en Freebike zijn samengesteld. Wil je gebruik maken van de unieke Freebike configurator? Dat is mogelijk! Als je ons experience center opzoekt in Alphen aan defffn Rijn of onze winkel in Leiden kun je helemaal zelf aan de slag om jouw eigen unieke Freebike samen te stellen! Dan weet je zeker dat je fiets helemaal naar jouw tevredenheid gemaakt word.

Drie types freebike - helemaal aan jouw smaak aan te passen!

10 1 8,9 1427
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x