Gazelle Elektrische fiets

De Gazelle elektrische fietsen zijn leverbaar in voor alle soorten gebruik. Van recreatieve ritten tot dagelijks woon-werkverkeer. Je nieuwe Gazelle E-Bike altijd 100% rijklaar geleverd. Twijfel je welk model bij jouw wensen past? Kom dan eens langs in de winkel of het Experience center.

Producten 1-24 van 30

Pagina
12 24 36

Producten 1-24 van 30

Pagina
12 24 36

Gazelle elektrische fietsen!

Met een elektrische fiets van Gazelle weet je dat je een fiets in huis haalt die met hoge kwaliteit gemaakt is. Dankzij de decennialange ervaring in het produceren van fietsen heeft Gazelle een goede reputatie opgebouwd wat betreft de degelijkheid en goede kwaliteit van hun fietsen. Deze reputatie maken ze waar met kwaliteitsfietsen waar met veel plezier op gefietst word!

Gazelle elektrische fiets
Gazelle elektrische fiets

Gazelle elektrische fiets - twee motortypes

Bij de aanschaf van een Gazelle elektrische fiets heb je de keuze uit twee motortypes. Er zijn fietsen met een middenmotor en fietsen met een voorwielmotor. Voor beide type fietsen is er een ruime keuze waardoor er altijd een e-bike te vinden is die bij jou past! Het is altijd belangrijk om te kiezen voor een motor die het beste bij jouw rijstijl en budget past. Je kunt altijd bij ons terecht voor advies over welk model het best voor jou geschikt is.

Gazelle elektrische fietsen met middenmotor

De meeste Gazelle elektrische zijn voorzien met een Bosch middenmotor, een Shimano Steps middenmotor of een Impulse middenmotor. Deze krachtige motoren zorgen door hun plaatsing centraal bij de trapas voor een stabiele wegligging. Dankzij de vaak ruime accukeuze kun je zelf bepalen welke actieradius het beste bij jou en jouw rijgedrag past.
De actieradius, dus het aantal te fietsen kilometers met een volle fietsaccu, kan voor jou van grote invloed zijn op de aanschaf. Ben je van plan om met jouw Gazelle elektrische fiets lange afstanden af te leggen of dagelijks te gebruiken voor het fietsen naar je werk? Dan is de keuze voor een fiets met een hoge actieradius een logische keuze. Let hierop bij het maken van een keuze. 

Gazelle elektrische fiets met voorwiel motor

De bewezen Panasonic voorwiel motor in de Gazelle E Bikes is erg krachtig en stil. Door de plaatsing van de motor in het voorwiel en de accu achterin de bagagedrager is het gewicht mooi verdeeld. Ook bij dit systeem is er een keuze uit diverse type fietsaccu's waardoor je zelf de actieradius kunt bepalen. De Panasonic voorwielmotor word gebruikt in een ruim assortiment! Nieuw dit jaar zijn de elektrische fietsen met een Bafang voorwielmotor. Deze vind je onder andere in de Gazelle Puur NL HFB.

Bekende Gazelle Elektrische fietsen

In de collectie van Gazelle elektrische fietsen in 2017 en 2018 zitten weer veel geliefde modellen. Wij hebben de meest gekochte modellen e-bike voor je op een rijtje gezet:

Fietsaccu Gazelle elektrische fiets

Is je fietsaccu van uw e-bike na een tijd toe aan vervanging? Dan is het belangrijk dat je de juiste accu voor jouw elektrische fiets koopt. Niet alle fietsaccu’s passen namelijk op jouw elektrische fiets. Ben je op zoek naar een fietsaccu voor een Gazelle elektrische fiets? Bekijk dan alle fietsaccu’s speciaal voor Gazelle fietsen. Op zoek naar andere fietsaccu’s? Bekijk dan onze complete overzichtspagina voor alle accu’s.

Wil je proeffietsen op een Gazelle elektrische fiets?

Proeffietsen op een elektrische fiets van Gazelle is mogelijk in ons experience center. Daar staan elke dag diverse Gazelle elektrische fietsen klaar met een volgeladen accu. Ook vind je daar ervaren fietsenmakers die jou helpen met het beantwoorden van je vragen over elektrische fietsen van Gazelle. 

Gazelle elektrische fiets
Gazelle elektrische fiets

Hulp bij het uitzoeken van je Gazelle elektrische fiets?

Ben je er niet zeker van welke maat je nodig hebt voor je nieuwe elektrische fiets? Geen probleem, wij helpen je met de zoektocht naar de juiste maat. De keuze voor de juiste framehoogte of framemaat is van groot belang. Voor de juiste maat, bekijk onze speciale framemaat pagina. 
Voor vragen over de framemaat en andere vragen kun je ons tijdens werkuren bellen, emailen of per chat vragen stellen. Zo kunnen wij jou de hulp bieden die je nodig hebt bij het uitzoeken van je fiets! Ook in onze winkel te Leiden kun je terecht met je vragen. Dat is wel zo fijn! 

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.