Gazelle Elektrische Fietsen 2019

10 producten

12 24 36

10 producten

12 24 36

Koop je een Gazelle fiets, dan weet je dat je kwaliteit in huis haalt. Gazelle fietsen zijn een combinatie van vertrouwde kwaliteit en moderne luxe. Een sterke reputatie en jarenlange ervaring in het produceren van fietsen maakt dat veel mensen met veel plezier op deze fietsen rijden. Natuurlijk mag dan ook in 2019 Gazelle niet ontbreken in de collectie elektrische fietsen.

Gazelle collectie elektrische fietsen 2019

Gazelle heeft ook voor de collectie van 2019 nieuwe elektrische fietsen op de markt gebracht. Of nou ja, niet helemaal nieuw. De collectie bevat fietsen met de nieuwste onderdelen en de meest recente software. De keus blijft aan jou, maar we kunnen wel stellen dat wanneer je het beste van het beste wil je echt voor een 2019 model wilt gaan. We zien bekende en populaire modellen terugkeren, waaronder:

  • De Gazelle Miss Grace
  • De Gazelle Orange
  • De Gazelle Chamonix
  • De Gazelle Heavy Duty

Bij het model Grenoble C7+HMB is een volledig nieuwe functie toegevoegd. Deze elektrische fiets is ‘connected’. Dit houdt in dat de fiets is uitgerust met een gps-module in de motorbehuizing. Dankzij deze gps kan de fiets na diefstal worden opgespoord. Naar verluidt zullen meerdere 2019 modellen elektrische fietsen van Gazelle hiermee worden uitgerust. Dit is natuurlijk een hele mooie toevoeging en zeker het overwegen waard om hierdoor voor een 2019 model te gaan.

Motortypes elektrische fietsen Gazelle 2019

Bij Gazelle 2019 fietsen heb je de keuze uit 2 type motoren. Deze motoren ondersteunen je tijdens het fietsen. Voor optimale ondersteuning is de middenmotor perfect. Met dit type motor beklim je met gemak een heuvel. De krachtige motor is in het midden van de fiets geplaatst wat zorgt voor een goede wegligging. 

Wil je liever niet teveel opvallen en alleen af en toe ondersteuning bij je Gazelle fiets? Dan is het type voorwielmotor wat voor jou. De motor is in het voorwiel geplaatst waardoor het minder opvalt dat het een elektrische fiets is. De motor is opvallend stil en levert een optimale fietservaring.  

Gazelle heeft een aantal merken voor- en middenmotoren met elk andere eigenschappen, zoals het vermogen. Kies je voor een elektrische fiets van Gazelle, dan heb je de keuze uit een motor van Bosch, Shimano Steps, Impulse of Panasonic. 

Fietsaccu Gazelle elektrische fiets 2019

Het is belangrijk om ook de fietsaccu van Gazelle 2019 fietsen goed te onderhouden om zo lang mogelijk plezier te hebben van je elektrische fiets en dus ook van je accu. Een realistische levensduur van een fietsaccu is ongeveer 4-5 jaar. Is je fietsaccu na verloop van tijd aan vervanging toe en ben je opzoek naar een nieuwe fietsaccu? Dan is het belangrijk de juiste accu voor jouw elektrische fiets aan te schaffen. Bekijk het complete aanbod fietsaccu’s voor Gazelle. Heb je een nieuwe fietsaccu voor een ander merk nodig? Bekijk dan onze overzichtspagina voor alle accu’s.

Ander merk elektrische fiets?

Is een 2019 Gazelle elektrische fiets niet helemaal wat je zoekt en wil je liever een ander merk? Bekijk dan ons complete aanbod in elektrische fietsen op onze overzichtspagina.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.