Gazelle Balance Elektrische Fiets

Gazelle Balance elektrische fiets

De Gazelle Balance elektrische fiets is uniek in zijn soort! Deze fiets is voorzien van een hele ruime lage instap met een hoogte van 31 cm. Het ontwerp van de Gazelle Balance C7 HFP is heel doordacht. Het speciaal gepatenteerde ontwerp zorgt ervoor dat jij gemakkelijk op en af kunt stappen. Ook is het ontwerp wel heel uniek. Je kunt namelijk altijd met je voeten bij de grond. De Gazelle Balance C7 HFP is dan ook een ideale fiets voor iedereen die met volledige zekerheid en controle op pad wil. 

Gazelle BalanceGazelle Balance C7 HFP

Gazelle Balance; de veiligste elektrische fiets van Gazelle!

Doordat je op de Gazelle Balance elektrische fiets stabiel en makkelijk af kunt stappen hou jij alle controle! Zowel de zithoogte als de afstand van het stuur tot het zadel zijn individueel instelbaar. De pedalen van deze elektrische fiets zijn extra breed en voorzien van een antisliplaag zodat je goed stabiel met je voeten op de trappers kunt fietsen. Ook de handvaten zijn comfortabel en ergonomisch gevormd. Lekker op je gemak fietsen kan dus op de Gazelle Balance C7 HFP!

Gazelle Balance C7 HFP met Panasonic voorwielmotor

Om jou tijdens het fietsen naast ergonomisch comfort ook altijd wind mee te geven is deze fiets uitgevoerd met een Panasonic voorwielmotor. De Panasonic voorwielmotor is betrouwbaar en word al heel wat jaren toegepast in elektrische fietsen. Derhalve weet je zeker dat je een veilige keuze maakt. Met deze voorwielmotor heb je ook een gemakkelijk te bedienen en duidelijk afleesbare display. Om de veiligheid te vergroten is de ondersteuning en het display ook te bedienen via het handvat. Zo hoef je je handen niet van het stuur af te halen als je meer of minder ondersteuning wilt. En wil je de fiets tot stilstand brengen? De gebruikte rolelrbrakes zijn veilig in gebruik en makkelijk doseerbaar! 

De Gazelle Balance elektrische fiets uitproberen?

De Gazelle Balance C7 HFP staat klaar in ons Experience Center. Hier kunt u kijken of de Gazelle Balance C7 HFP voor u een betrouwbare en veilige keuze is! Zien we je daar?

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.