• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Gazelle Chamonix Elektrische Fiets

Gazelle Chamonix

4 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

4 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Gazelle Chamonix Elektrische fiets kopen?

De Chamonix serie van Gazelle is zeer kenmerkend door de framegeometrie. Sinds enige tijd is de populaire Gazelle Chamonix ook leverbaar als elektrische fiets. De Gazelle Chamonix e-bike is leverbaar met zowel een middenmotor als een voorwielmotor.
Andere bekende series elektrische fietsen zijn de Gazelle Orange elektrische fiets of Batavus Milano E-go.

 

Gazelle Chamonix Hybride fiets

De Gazelle Chamonix T10 Hybrid M is voorzien van een Bosch middenmotor. De accu zit fraai weggewerkt in de bagagedrager waardoor deze elektrische fiets een perfecte wegligging heeft.
De hydraulische remmen van Magura zorgen ervoor dat u met de Gazelle Chamonix elektrische fiets veilig en gedoseerd kunt remmen. Samen met de Shimano 10 versnellingen is deze Gazelle Chamonix hybride perfect geschikt voor gebruik in heuvelachtig terrein.

 

Gazelle Chamonix elektrische fiets voordelen

De Gazelle Chamonix elektrische fiets is voorzien van een middenmotor of voorwielmotor, afhankelijk van de keuze van het model. De Gazelle Chamonix C7 Hybrid F wordt geleverd met een voorwielmotor en Panasonic systeem. Groot voordeel is, naast de lage prijs, dat de accu in de elektrische Chamonix fiets zelf te kiezen is. Zo kunt u gemakkelijk de actieradius van de fiets bepalen. Standaardw ordt dit model geleverd met een sterke 300 Wh accu.
De Gazelle Chamonix T10 Hybrid M heeft een middenmotor van Bosch. Deze fiets wordt geleverd met een sterke 400 Wh accu. Hiermee heeft u een maximaal bereik van 145 km.

 

Proefrijden op de Gazelle Chamonix E-bike

Bent u benieuwd naar de rij-eigenschappen van deze heerlijke elektrische fietsen? Kom dan langs in onze winkel in Leiden of in het Gazelle Experience Center in Amersfoort. Hier kunt u zelf het verschil ervaren of kijken naar andere elektrische fietsen.

 

Gazelle Chamonix elektrische fiets

10 1 8,9 1426