Gazelle Cityzen Elektrische Fiets

6 producten

12 24 36

6 producten

12 24 36

Gazelle Cityzen elektrische fiets

Een elektrische fiets saai? Think again! De Gazelle Cityzen ziet er uit als een echt snelheidsmonster. En in dit geval matcht het uiterlijk van de fiets ook echt met de technische specificaties. De Gazelle Cityzen hybride is namelijk een elektische hybride fiets. Een ideale combinatie tussen een stadsfiets en sportfiets. 
Deze sportieve alleskunner is verkrijgbaar in drie verschillende sportieve uitvoeringen. Welke Gazelle Cityzen Hybride het beste bij jou past? Je leest het bij aanbiedingsfiets!

Gazelle CityZen elektrische hybride
Gazelle CityZen elektrisce fiets

De Gazelle Cityzen hybride; functioneel design

Dat de Gazelle Cityzen hybride op snelheid gebouwd is blijkt wel uit het design. De fiets heeft een sportieve uitstraling met een zeer minimalistisch design. Maar vergis je niet! Ondanks het minimalistische design is het frame sterk genoeg om hoge snelheden te halen. Hierdoor is het design van de Gazelle Cityzen elektrische dus functioneel! De speerpunten van Gazelle voor de Gazelle CityZen elektrische fiets zijn Design, kwaliteit en gebruiksgemak. Alledrie deze kenmerken zijn terug te zien op alle vlakken. De kwalitatief hoogwaardige afwerking, de hoge kwaliteit en het gebruikgsvriendelijke karakter van deze elektrische fiets maken dit de ideale commuterbike! Uniek in deze fiets is de fietsaccu die verwerkt zit op de framebuis. Hierdoor ligt het zwaartepunt van deze fiets laag en hou je altijd een goede balans. En zo is er ook ruimte voor een fietstas op de bagagedrager. 

De Gazelle Cityzen Hybride C8+ HMB 

De Gazelle Cityzen C8 HMB is een elektrische fiets voorzien van een Bosch Active Line middenmotor. Deze middenmotor ondersteunt goed op vlak als heuvelachtig terrein. Bij de Gazelle CityZen C8+ HMB krijg je een platina accu meegeleverd waarmee je tot wel 154 kilometer kunt fietsen op één acculading. Deze Gazelle CityZen elektrische fiets is gemaakt voor woon-werkverkeer of een mooie fietstocht. De Shimano schijfremmen zijn krachtig en remmen goed - ook als het typisch Nederlands nat herfstweer is.  

De Gazelle Cityzen hybride T10 HMB

Wil je een krachtige elektrische fiets waarmee je urenlang met veel plezier kunt fietsen en die ook goed ondersteunt in heuvelachtig gebied? Dan is de Gazelle CityZen T10 HMB elektrische fiets voor jou! Deze elektrische fiets is uitgevoerd met een Bosch Performance Line middenmotor. Doordat er gebruik gemaakt is van Shimano Deore 10-speed versnellingsnaaf fiets je met een zeer soepel schakelend schakelsysteem. Deze elektrische hybridefiets is zeer sportief en is heel fijn voor recreatief gebruik en als je elke dag naar je werk wilt fietsen - ook als je werk wat verder weg is. Met een platina accu kun je tot wel 154 kilometer fietsen/ 

De Gazelle Cityzen Speed

Deze fiets is een One of a Kind in de collectie van Gazelle. De Gazelle CityZen Speed is namelijk een Speed Pedelec. Een speed Pedelec is een elektrische fiets die sneller kan en ondersteunt tot wel 45 kilometer per uur! Hierdoor is deze fiets erg geliefd bij werkforenzen die een aardig eindje naar hun werk moeten rijden. Zo hoeven ze voortaan niet aan te sluiten in de file maar rijden ze deze gewoon met de fiets voorbij! Met de speciale Bosch Performance Line Speed middenmotor fiets je comfortabel en haal je alles wat je wilt uit je fiets. Om op zo'n supersnelle Gazelle CityZen Speed te kunnen fietsen zijn er wel wat regels opgesteld. Zo heb je met deze fiets een speciaal kenteken nodig, moet je een wa verzekering afsluiten voor je fiets en heb je een helmplicht. 

Gazelle CityZen Speed Pedelec
Gazelle CityZen elektrische hybride

Wanneer is de Gazelle Cityzen elektrische fiets voor mij?

  • Wanneer je op zoek bent naar een sportieve elektrische fiets
  • Wanneer je een krachtige motor wilt met een hoge actieradius
  • Wanneer je alles uit je elektrische fiets wilt halen wat er in zit
  • Wanneer je op de hoogte bent van de regelgeving voor speed bikes

Een proefrit maken op de Gazelle CityZen elektrische hybride?

Wil je een proefrit maken op een Gazelle Cityzen elektrische hybride fiets? Dat kan! In ons experience center in Alphen aan den Rijn kun je alle Gazelle CityZen elektrische fietsen bekijken en je kunt er een proefrit op fietsen. Zo kunnen wij je helpen met het maken van een goede keuze. Welke Gazelle Cityzen elektrische fiets past het beste bij jou?

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.