Gazelle Cityzen Elektrische Fiets

4 producten

12 24 36

4 producten

12 24 36

Gazelle Cityzen elektrische fiets

Een elektrische fiets saai? Think again! De Gazelle Cityzen ziet er uit als een echt snelheidsmonster. En in dit geval matcht het uiterlijk van de fiets ook echt met de technische specificaties. De Gazelle Cityzen hybride is namelijk een elektische hybride fiets. Een ideale combinatie tussen een stadsfiets en sportfiets.
Deze sportieve alleskunner is verkrijgbaar in twee varianten: De Cityzen C8 Hybrid M en de Gazelle Cityzen Speed. Laatsgenoemde is helemaal gebouwd op snelheid, daar leest u straks meer over!

De Gazelle Cityzen hybride; functioneel design

Dat de Gazelle Cityzen hybride op snelheid gebouwd is blijkt wel uit het design. De fiets heeft een sportieve uitstraling met een zeer minimalistisch design. Maar vergis je niet! Ondanks het minimalistische design is het frame sterk genoeg om hoge snelheden te halen. Hierdoor is het design van de Gazelle Cityzen elektrische dus functioneel!

De Gazelle Cityzen hybride C8 HM

De Gazelle Cityzen C8 HM is een elektrische fiets voorzien van een extra krachtige Bosch motor. Deze Bosch motor geeft deze handige elektrische Gazelle fiets niet alleen een hoge wendbaarheid maar ook een zeer hoge actieradius. Doordat de motor in de trapas verwerkt zit en de accu op de onderste framebuis is dit een fiets met een zeer optimale gewichtsverdeling. Deze Gazelle Cityzen hybride fiets heeft een maximale snelheid van 25 kilometer per uur.

De Gazelle Cityzen Speed

Waar de Gazelle CityZen elektrische fiets al snel is vanwege zijn aerodynamische bouw en derailleurversnelling is er bij de Gazelle Cityzen speed nog net dat beetje extra gedaan om hem echt ehm, speed te geven! Deze fiets heeft een topsnelheid van 45 kilometer per uur (let op! Niet sneller dan 25 kilometer fietsen). Deze fiets is voorzien van een Bosch Performance Line motor die een actieradius heeft tot wel 95 kilometer.

Wanneer is de Gazelle Cityzen elektrische fiets voor mij?

  • Wanneer je op zoek bent naar een sportieve elektrische fiets
  • Wanneer je een krachtige motor wilt met een hoge actieradius
  • Wanneer je alles uit je elektrische fiets wilt halen wat er in zit
  • Wanneer je op de hoogte bent van de regelgeving voor speed bikes

Gazelle Cityzen elektrische fiets

Ben je op zoek naar een fiets met een krachtige middenmotor?

Kijk dan ook eens bij de andere fietsen met Bosch motor of de modellen met Impulse motor of Yamaha motor! En ben je je aan het orienteren? Bekijk dan eens onze top 10 van elektrische fietsen!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.