Gazelle Heavy Duty Elektrische Fiets

Gazelle Heavy Duty NL C7 HF

De Gazelle Heavy Duty Hybrid is de elektrische variant van de Gazelle Heavy Duty Lifestyle fiets. Deze transportfiets geniet al jarenlang ongekende populariteit! En nu als elektrische transportfiets verwachten wij nog veel meer van deze fiets! De Gazelle Heavy Duty Hybrid Front is een zeer stoere en robuuste fiets. Ben je benieuwd wat voor specificaties bij de Gazelle Heavy Duty NL C7 HF horen? Dan zullen wij deze hieronder behandelen!

Gazelle Heavy Duty Hybrid met voorwielmotor

De Gazelle Heavy Duty NL C7 Hybrid F is voorzien van een voorwielmotor. De F in HF geeft deze voorwielmotor aan. Deze Panasonic aandrijving is compact en bijna niet te zien in het voorwiel. Om je de keuze te geven hoeveel vermogen je tijdens de dagelijkse fietstochten nodig hebt kun je kiezen tussen drie verschillende accutypes; Zilver, Platina en Goud. Het verschil in actieradius tussen de zilveren en gouden accu is enorm. Het is dan ook vaak lonend om een accu met meer vermogen te kiezen als u vaker lang op stap wilt met uw fiets.

De transportfiets met power; de Gazelle Heavy Duty  Hybrid!

De Gazelle Heavy Duty Hybride is een echte krachtpatser. Maar heeft gelukkig ook allerlei extra’s om dit voor jou een goede keuze te zijn. Deze handige transportfiets is voorzien van een voordrager. Hierdoor kun je van alles meenemen op de fiets. Een krat met een frisse dorstlesser, een tas vol sportkleding of je dagelijkse boodschappen. Om je fiets hiermee stevig te parkeren is de fiets voorzien van een dubbele standaard en stuurblokkering. Zo is de kans dat je fiets om kan vallen minimaal! Gazelle heeft veel moeite gestoken in het optimaliseren van de balans!

Accessoires voor je transportfiets

De Gazelle Heavy Duty C7 Hybrid F kan uitgebreid worden met diverse handige accessoires om je leven nog makkelijker te maken! Een stoere fietsmand of fietskrat voorop is natuurlijk wel zo leuk! Deze kun je gebruiken voor het meenemen van handige items zoals eerder genoemd, je hond of je dagelijkse benodigdheden voor kantoor. Een ander accessoire waar je misschien niet zo snel aan denkt is een fietsverzekering. Het aantal fietsdiefstallen in Nederland lopen op en voor een klein bedrag heb je na diefstal snel weer een nieuwe fiets in huis!

Gazelle Heavy Duty C7 HF

Wil je een transportfiets met nog meer meeneem-mogelijkheden?

Bekijk dan onze Troy elektrische bakfiets!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.