Gazelle Heavy Duty Elektrische Fiets

3 producten

12 24 36

3 producten

12 24 36

Gazelle Heavy Duty NL 

De Gazelle Heavy Duty NL C7 is een elektrische transportfiets. De Gazelle Heavy Duty hybride  is verkrijgbaar in twee varianten - een elektrische fiets met voorwielmotor en een elektrische fiets met middenmotor. De Gazelle Heavy Duty NL C7 is een robuuste fiets en hij heeft een stoer uiterlijk. Doordat deze elektrische fiets voorzien is van een transportrek is hij ook nog eens heel handig in gebruik! Dankzij het handige stuurslot en de tweepootstandaard kun je je fiets altijd parkeren. Hij is dan ook echt Urban Proof!
Ben je benieuwd wat voor specificaties er bij de Gazelle Heavy Duty NL C7 horen? Wij zullen je hier alles over vertellen! 

Gazelle Heavy Duty hybride
Gazelle Heavy Duty hybridefiets
Gazelle Chamonix C7 elektrische fiets
Gazelle Heavy Duty NL C7

Gazelle Heavy Duty Hybrid met voorwielmotor

De Gazelle Heavy Duty NL C7 HFP is voorzien van een voorwielmotor. De benaming komt van de woorden Hybrid Front Panasonic. Dit geeft aan dat deze fiets een hybride (elektrische) fiets is met een voorwielmotor (front) van Panasonic. De Gazelle Heavy Duty NL C7 HFP is een vriendelijk geprijsde elektrische fiets met voorwielmotor. Deze fiets is een echte alleskunner en dankzij de voorwielmotor heb je de sensatie om licht vooruit getrokken te worden. Omdat er veel fans zijn van deze elektrische transportfiets is hij beschikbaar met een heel groot scala aan fietsaccu's. Zo kun jij zelf bepalen of je deze fiets aanschaft met een bronzen accu als je hele kleine ritjes maakt of een zilveren, gouden of platina accu als je vaker fietst. Het loont al snel om voor een iets zwaardere accu te kiezen omdat je zo langer profijt kunt hebben van de ondersteuning én je ondervangt de terugloop van je accucellen. 

De transportfiets met power; de Gazelle Heavy Duty NL C7 met een middenmotor

De Gazelle Heavy Duty Hybride is een echte krachtpatser. Maar heeft gelukkig ook allerlei extra’s om dit voor jou een goede keuze te zijn. De Gazelle Heavy Duty NL C7 HMB is de beste keuze voor iedereen die op zoek is naar een echte krachtpatser. De Bosch Active Line 3.0 middenmotor zorgt ervoor dat jij altijd een beetje hulp krijgt tijdens het fietsen. Ook deze handige transportfiets is voorzien van een voordrager. Hierdoor kun je van alles meenemen op de fiets. Een krat met een frisse dorstlesser, een tas vol sportkleding of je dagelijkse boodschappen. Om je fiets hiermee stevig te parkeren is de fiets voorzien van een dubbele standaard en stuurblokkering. Zo is de kans dat je fiets om kan vallen minimaal! Gazelle heeft veel moeite gestoken in het optimaliseren van de balans!

Bosch Active Line

Altijd plek voor je elektrische transportfiets in de stad!

Dankzij de handige tweepootstandaard en het stuurslot kun jij de Gazelle Heavy Duty hybride altijd parkeren in de stad. Is er geen plek in de stalling? Geen probleem! De bagagedrager is ook nog eens sterk en degelijk waardoor jij na een dagje shoppen gemakkelijk al je boodschappen mee kunt nemen. De handige bagagedrager is ook de reden waarom veel van onze klanten kiezen voor deze elektrische transportfiets. Je neemt je werktas gemakkelijk mee en als commuterbike is deze fiets dan ook ideaal! Werkforenzen kunnen op deze wijze de auto laten staan en met de fiets naar werk. Dit scheelt je al snel tientallen minuten in de file én je maakt op de terugweg alvast je hoofd lekker leeg in de frisse lucht. 

Wil je de Gazelle Heavy Duty hybride uitproberen?

De Gazelle Heavy Duty NL C7 kun je in ons experience center uitproberen. Zo kun je kijken welke van deze twee elektrische varianten het beste bij jou past. Kies jij voor de Gazelle Heavy Duty met voorwielmotor of de Gazelle Heavy Duty met middenmotor?

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.