• Snelle levering in Levering in nederland Levering in Belgie Levering in duitsland Levering in France
  • Merkfietsen met hoge korting
  • 6 dagen per week bezorgd
  • 100% rijklaar geleverd

Gazelle Miss Grace Elektrische Fiets

3 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

3 product(en)

 12  24  36
 Positie  Naam  Prijs  Kleur

Gazelle Miss Grace elektrische fiets

De populaire Gazelle Miss Grace is ook leverbaar in een elektrische variant. Deze degelijke en stoere e-bike valt in de categorie elektrische stadsfietsen. De Gazelle Miss Grace elektrische fiets is voorzien van een voorwielmotor en accu. Deze accu zit netjes weggewerkt in de bagagedrager en is gemakkelijk op te laden.
De Gazelle Orange C7 HF, zoals deze fiets officieel heet, is perfect geschikt voor dagelijks gebruik. De sterke voor- en achterdrager kunnen alle boodschappen dragen. De gesloten kettingkast en 7 versnellingen maken de Elektrische Gazelle Miss Grace fiets onderhoudsarm. Leverbaar in de kleuren Zwart en Wit.

Elektrische Miss Grace fiets actieradius

De Gazelle Miss Grace elektrische fiets is voorzien van een Panasonic voorwielmotor. Deze motor levert een kracht van maarliefst 30 Nm. Ruim voldoende voor ritjes in de stad of over vlak terrein. De accu, netjes weggewerkt in de bagagedrager, heeft verschillende uitvoeringen. Standaard wordt de elektrische Gazelle Miss Grace geleverd met een 300 Wh accu. Tegen meerprijs is een 400 Wh of zelfs 500 Wh accu leverbaar. Hierdoor varieert het bereik wat u met de Gazelle Miss Grace elektrische fiets heeft, van maximaal 80 tot 110 kilometer. Dit is afhankelijk van de accu keuze en in welke stand u de ondersteuning gebruikt.

Ondersteuningsstanden Gazelle Miss Grace E-Bike

Het degelijke Panasonic ondersteuningssysteem van de elektrische Gazelle Miss Grace kent 3 standen van ondersteunen. Eco, Standaard en Power. Uiteraard kan het systeem ook helemaal uit, hierdoor fietst u zonder ondersteuning. 
De display van de Gazelle Miss Grace elektrische fiets geeft alle informatie aan die u nodig heeft tijdens het fietsen. Denk hierbij aan de huidige snelheid, afgelegde afstand en natuurlijk de resterende accu capaciteit.
De bediening van de ondersteuning doet u bij de handvatten. Hierdoor hoeft u niet met de handen van het stuur af om instellingen te wijzigen of de ondersteuning harder te zetten.
Extra handig van dit display is de USB uitgang waarmee u handig uw mobiele telefoon oplaad tijdens het fietsen.

Onderhoud aan de Gazelle Miss Grace elektrische fiets

Net als alle andere fietsen heeft de Gazelle Miss Grace ook onderhoud nodig. Denk hierbij aan eenvoudig en jaarlijks onderhoud zoals ketting spannen/smeren, spaken spanning controleren en de remmen/versnellingen afstellen. Dankzij het gesloten remsysteem en dichte kettingkast is dit alles! 

 

Gazelle Miss Grace elektrische fiets alternatieven

Naast deze leuke fiets is er een veel ruimere keuze elektrische fietsen. Wat denkt u bijvoorbeeld van de Batavus CNCTD e-go, of de Batavus Diva e-go. Natuurlijk zijn de Gazelle Miss Grace fietsen ook leverbaar zonder ondersteuning

Gazelle Miss Grace elektrische fiets

10 1 8,8 1369
Deze site maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Lees meer >
x