Gazelle Orange Elektrische Fiets

14 producten

12 24 36

14 producten

12 24 36

Gazelle Orange Elektrische fiets kopen?

De meeste populaire en meest verkochte Gazelle Elektrische fiets is de Orange serie. De Gazelle Orange elektrische fiets is leverbaar in heel veel verschillende uitvoeringen en modellen. Zo zijn er de fietsen met een middenmotor en voorwielmotor. Ook is er bij de Gazelle Orange hybride keuze uit verschillende motor types. Gazelle maakt gebruik van het Panasonic systeem, Impulse systeem en Bosch systeem. 

Actieradius Gazelle Orange hybride

De  Gazelle Orange elektrische fiets kennen diverse soorten systemen. Per systeem is het dan ook sterk afhankelijk wat de kracht van de motor is en wat het maximale bereik is wat hiermee gehaald kan worden. Zo worden de Gazelle Orange elektrische fietsen met het Bosch systeem standaard geleverd met een 400 Wh sterke accu in de bagagedrager. Hiermee heeft u een maximaal bereik van 145 km. Een bekend voorbeeld van deze fiets is de Gazelle Orange C7+ Hybrid M.

De Gazelle Orange hybride met het Impulse en Panasonic systeem worden beiden standaard met een accu 'Zilver' geleverd. Hiermee is de maximale actieradius circa 80 tot 100 km. Echter is het bij deze systemen mogelijk om uw Gazelle Orange elektrische fiets met een zwaardere accu uit te rusten. Hierdoor neemt het bereik flink toe. De meest verkochte Gazelle Orange is de Gazelle Orange C7+ Hybrid F met panasonic systeem. 

Lage instap Gazelle Orange elektrische fiets

Het kenmerkende frame van de Gazelle Orange hybride zorgt voor de dames voor een lage en wijde instap. Hierdoor is deze fiets ook zeer geschikt voor dagelijks gebruik, u stapt heel makkelijk op en af.
De herenfiets is ook gemaakt van sterk aluminium. De bekabeling van de Gazelle Orange elektrische fietsen zit netjes binnen in het frame verwerkt.

Gazelle Orange elektrische fiets

Is de Gazelle Orange elektrische fiets toch niet helemaal wat u zoekt?

Bekijk dan de uitgebreide collectie elektrische fietsen of Batavus elektrische fietsen.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.