Gazelle Orange Elektrische Fiets

14 producten

12 24 36

14 producten

12 24 36

Gazelle Orange Elektrische fiets kopen?

De Gazelle Orange elektrische fiets is niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld. Dit is de bestverkochte elektrische fiets van Gazelle. En dat is niet zonder reden! Wat ooit begon met een enkele fiets is de collectie al snel uitgebreid naar een grote hoeveelheid fietsen met diverse type motoren. Zo is er een Gazelle Orange voor iedereen! In de laatste jaren heeft de Gazelle Orange elektrische fiets een flinke update gehad. De motoren die bij de fiets horen zijn nog beter verwerkt in het totaaldesign van deze fiets. De fietsen zijn modern, uitgerust met de nieuwste technologie en zeer relevant! Ben jij benieuwd of de Gazelle Orange bij jou past? Lees dan snel verder!

Gazelle Orange hybride

Met zo'n uitgebreide collectie Gazelle Orange elektrische fietsen is de keuze groot. Gelukkig weet je dat je met de aanschaf van een Gazelle Orange elektrische fiets een goede keus maakt. Deze elektrische fietsen zijn betrouwbaar en geliefd en er is veel aandacht aan het frame besteed. Het frame is stijver gemaakt voor een lichtere en comfortabelere fietservaring. De energie die jij in je fiets steekt word nog makkelijker omgezet in energie. De vernieuwde Gazelle Orange elektrische fiets heeft door het unieke frame een nog fijnere zithouding én een modern uiterlijk. Zo geniet jij van het gemak van een toegankelijke en toch moderne fiets. 

Gazelle Orange elektrische fiets
Gazelle Orange hybride fiets

Gazelle Orange elektrische fiets met voorwielmotor

De Gazelle Orange elektrische fiets met voorwielmotor is een scherp geprijsde fiets met alle comfort die je bij een Gazelle Orange mag verwachten. De Gazelle Orange C7+ HFP heeft een Panasonic voorwielmotor. De voorwielmotor van Panasonic kent al een toepassing van vele jaren in elektrische fietsen en is dan ook goed getest en zonodig aangepast. De voorwielmotor van Panasonic is bewezen kwalitatief hoogwaardig. Bij de Gazelle Orange C7+ HFP staat de + voor comfort. Deze fiets is voorzien van een verende voorvork en een panasonic middendisplay waar je alle informatie gemakkelijk van af kunt lezen.

De Gazelle Orange met voorwielmotor geeft je tijdens het fietsen licht de sensatie dat je vooruitgetrokken word. Dit komt omdat de aandrijving in het voorwiel verwerkt zit. De accu is in de achterdrager geplaatst. Met deze fiets kun je kiezen uti diverse Panasonic fietsaccu's van Brons tot aan Platina. Zo kun je zelf kiezen hoeveel kilometer je met een volle accu kunt fietsen. Fiets je veel kilometers of maak je graag een langere fietstocht? Dan loont het al snel om een upgrade aan te schaffen naar goud of platina! 

Gazelle Orange elektrische fiets met middenmotor

De Gazelle Orange elektrische fiets is uitgevoerd in twee varianten met een Bosch middenmotor en een variant met een Shimano Steps middenmotor. Beide middenmotoren staan bekend om hun krachtige ondersteuning. Je herkent welke fiets is uitgevoerd met een van de twee merken aan de benaming. Er zijn drie types:

Gazelle Orange  elektrische fiets met middenmotor
Gazelle Orange C7 HMB
Bij alledrie de fietsen gaat het om een uitvoering met 7 versnellingen. De C achter de naam Gazelle Orange staat voor Comfort. De 7 in de benaming benoemt het aantal versnellingen waarover je beschikking hebt. In het geval van de Gazelle Orange C7 zijn dat zeven versnellingen. Daarna staat de H voor hybride (met ondersteuning) de M voor middenmotor. Is de fiets uitgevoerd met een Bosch motor? Dan is de benaming Gazelle Orange C7 HMB. Is de fiets uitgevoerd met een Shimano Steps motor? Dan is de benaming Gazelle Orange C7 HMS.

De Gazelle Orange C7 HMB 2019

De Gazelle Orange C7 HMB is een comfortabele elektrische fiets. Deze fiets heeft alles wat je nodig hebt om lekker veel kilometers weg te fietsen. Deze elektrische fiets heeft alle comfort die je van een C7 model mag verwachten. Vering in de zadelpen, een verende voorvork en een krachtige Bosch Gen 2.0 Active Line middenmotor. Het zijdisplay is bovendien gebruiksvriendelijk en geeft je alle informatie die je nodig hebt tijdens het fietsen zoals snelheid, hoe vol je Bosch fietsaccu is en hoeveel kilometer je al gefietst hebt. Bovendien is deze fiets voorzien van hydraulische velgremmen. Luxe dus! 

De Gazelle Orange C7+ HMB 2019

De Gazelle Orange C7+ HMB 2019 is de meest luxe uitvoering van de Gazelle Orange hybride fietsen. Deze fiets heeft een Bosch Active Line 3.0 middenmotor. Deze middenmotor is nog kleiner dan zijn voorganger en heeft een koppel van 40Nm. Ook is dit de stilste Bosch middenmotor. Deze fiets heeft een comfortabel geveerde zadelpen en instelbare voorvorkvering. Bovendien kun je met de stuurpenversteller jouw ideale zithouding handmatig aanpassen. Wil jij een fiets die je de nieuwste Bosch middenmotor, een luxe display en veel comfort tijdens het fietsen? Dan is de Gazelle Orange C7+ HMB de beste optie! 

De Gazelle Orange C7 HMS 2019

De Gazelle Orange C7 HMS 2019 is een no-nonsense elektrische fiets. De fiets is eenvoudig in gebruik en leent zich prima voor een fijne fietstocht of voor de dagelijkse boodschap. Met een koppel van 50Nm fiets je met de Gazelle Orange C7 HMS even heerlijk in de polders als in heuvelachtig gebied. De fiets is voorzien van rollerbrake handremmen, binnenbalhoofdvering en een verende zadelpen. Ben je op zoek naar een elektrische fiets die eenvoudig in gebruik is? Dan is de Gazelle Orange C7 HMS 2019 een hele goede keuze! 

Gazelle Orange C7 HMS
Gazelle Orange C7 HMS

Lage instap Gazelle Orange elektrische fiets

Het kenmerkende frame van de Gazelle Orange hybride zorgt voor de dames voor een lage en wijde instap. Hierdoor is deze fiets ook zeer geschikt voor dagelijks gebruik, je stapt heel makkelijk op en af. De herenfiets is ook gemaakt van sterk aluminium. De bekabeling van de Gazelle Orange elektrische fietsen zit netjes binnen in het frame verwerkt.

De Gazelle Orange elektrische fiets uitproberen?

Dat kan! In het experience center van aanbiedingsfiets.nl hebben wij alle modellen klaarstaan voor een testrit. Zo kun jij goed geinformeerd je keus maken! 

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.