Elektrische Herenfiets

Producten 1-24 van 26

Pagina
12 24 36

Producten 1-24 van 26

Pagina
12 24 36

Elektrische herenfiets kopen?

Een goedkope elektrische herenfiets kopen van goede kwaliteit? Dat kan! Aanbiedingsfiets.nl heeft elektrische herenfietsen in diverse varianten. Zo zijn er sportieve elektrische hybride fietsen of zijn er praktische elektrische stadsfietsen! Sport je veel? Dan kun je met de elektrische transportfiets gemakkelijk je sportkleding meesjouwen!
En wil je de fiets thuisbezorgd hebben? Je fiets word rijklaar bij jou geleverd!

samen op de elektrische herenfiets!
Elektrische herenfiets

Ruim assortiment elektrische herenfietsen voor een scherpe prijs!

Op onze overzichtelijke website bieden wij een ruim assortiment e-bikes voor mannen tegen een scherpe prijs. Maar dat is niet het enige! Als je hulp nodig hebt bij het aanschaffen van de fiets staan wij voor je klaar bij de klantenservice. Je kunt ons per e-mail, telefonisch of per chat vragen stellen. 

Indien je meer vragen hebt of als je de fiets graag in het echt wilt zien kun je terecht in onze winkel in Leiden.
Hier kun je onder andere terecht voor het uitzoeken van de geschikte maat elektrische herenfiets of helpen wij je met het aanvragen van een fiets via het fietsplan zoals fisc free of over een goede fietsverzekering.
Ook in de winkel leveren wij de fiets rijklaar af en stellen hem desgewenst op de voor jou ideale hoogte af.

Een elektrische herenfiets van goede kwaliteit!

Zowel Gazelle, FreeBike, Multicycle en Cortina - de merken waar wij mee werken, staan bekend om hun kwalitatief hoogwaardige afwerking. Onder andere Cortina en Gazelle fietsen zijn te koop bij Aanbiedingsfiets.nl. Deze merken hebben een decennialange ervaring in het maken van fietsen en maken dan ook fietsen die uitermate goed toegespitst zijn op het Nederlandse fietsklimaat.

Elektrische herenfiets van Gazelle

Gazelle kennen wij natuurlijk als één van de bekendste en oudste merken die er te koop is. De elektrische herenfietsen die zij bieden zijn van hoge kwaliteit door jarenlange ervaring in het ontwikkelen van dit type fiets. Maar ook met de wens van de consument word rekening gehouden. 

Cortina Elektrische Herenfiets

De E-bikes van Cortina staan bekend om hun degelijkheid, goede prijs-kwaliteit verhouding en trendy uitstraling. Met deze elektrische fietsen rijdt je op een fiets met de looks die passen bij deze tijd. 

Een fietsaccu voor de elektrische herenfiets!

Na vele kilometers gefietst te hebben kan het zijn dat de fietsaccu van je elektrische herenfiets aan vervanging toe is. Door deze fietsaccu te vervangen kun je weer veel kilometers uit je fiets halen. Ook kan het zijn dat je een reserve fietsaccu aan wilt schaffen. Zo weet je zeker dat je altijd gebruik kunt maken van de ondersteuning van je elektrische fiets! Ook voor acculaders kun je bij ons terecht.
Wij hebben fietsaccu’s van diverse merken die meestal passen bij uw elektrische herenfiets. Wel moet je rekening houden met het volgende:

  • welk merk fiets gebruik je?
  • welk type motor is hier in geplaatst?
  • Welk specifiek model gebruik je?

Als je een antwoord hebt op deze drie vragen kunnen wij voor jou kijken welke fietsaccu het beste bij jouw fiets past!

E-Bike heren
Op de e-bike in de regen

Framemaat van je nieuwe elektrische herenfiets

Twijfel je over welke framemaat het beste bij jouw lichaamslengte past? Wij helpen je graag verder! Wij hebben een speciale pagina aangemaakt waarop je gemakkelijk jouw framemaat af kunt lezen. Bij twijfel kun je altijd contact opnemen, we helpen je met veel plezier verder in je zoektocht!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.